Sosyal Medya

Mansur Yavaş: Bunu söyleyenlerin Melih Gökçek'ten ne farkları var

MART 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP ile İYİ Parti'nin ortak adayı olacağı iddiaları gündemde olan Mansur Yavaş, CHP içiden kendi adaylığına yönelik eleştirilere çok kızdı. O CHP'lileri Melih Gökçek'e benzeten Mansur Yavaş, dün yaptığı "Ankara'yı rozetsiz belediye başkanı yönetmeli" açıklamasıyla da ortak aday olmak istediğini dışa vurmuştu.



CHP MÄ°LLETVEKÄ°LLİĞİ ÖNERDÄ° KABUL ETMEDÄ°M

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'ya konuÅŸan Mansur YavaÅŸ, kendisine CHP milletvekilliÄŸinin de önerildiÄŸini ancak kabul etmediÄŸini hatırlatarak, “Mehmet BekaroÄŸlu, Abdüllatif Åžener gibi bünyesinde siyaset yapmak için CHP’ye gitmedim. Ben ülkücü kökenden geliyorum ve iÅŸ birliÄŸi yapmak için CHP’yi tercih ettim" dedi.

CHP'YE DEĞİL BANA OY VERDİLER

Daha önce CHP adayı olarak girdiÄŸi seçimlerde oy verenlerin Mansur YavaÅŸ olduÄŸu için oy verdiÄŸini iddia eden YavaÅŸ, "CHP’nin oyu yüzde 30, bir türlü yukarı çıkmıyor; belediye meclisinde aldığı oy da aynı. Ama Belediye BaÅŸkanlığında yüzde 44 oya çıktık. Bu da iÅŸ birliÄŸinin önemini ortaya koyması için yeterli" ifadelerini kullandı.

MELÄ°H GÖKÇEK DE ÖYLE DÄ°YORDU...

"Mansur YavaÅŸ olmasın, kaybedeceksek de bizden biri olsun" diyen CHP'lileri hedef alan YavaÅŸ, "Bunu söyleyenlerin Melih Gökçek'ten ne farkları var? Gökçek de benden olana hizmet götürürüm, olmayana götürmem diyordu; aynı ÅŸeyi ÅŸimdi de onlar söylüyor. Bizden olana destek veririz, olmayana vermeyiz anlayışından baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil yaptıkları" dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.