Sosyal Medya

Güncel

MHP af konusunda ısrarcı; Bahçeli'den af açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız?' diyerek kapıyı kapattığı af tasarısıyla ilgili MHP lideri Bahçeli'den yeni açıklama geldi. Bahçeli, "MHP olarak af yasası ile ilgili teklifi Meclise verdik. Mecliste Adalet Komisyonunda görüşülmesini bekliyoruz" dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın "Åžimdi birileri çıkarmış af, ne affı? Hele hele 50 bini aÅŸkın uyuÅŸturucunun cezaevinde olduÄŸu bir dönemde biz uyuÅŸturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız?" diyerek kapıyı kapattığı MHP'nin af taklifi ile ilgili MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'den yeni bir açıklama geldi. 
 
Bahçeli, "MHP olarak af yasası ile ilgili teklifi Meclise verdik" diyerek, teklifin Adalet Komisyonunda görüÅŸülmesini beklediklerini kaydetti.
 
NE OLMUÅžTU?
 
Bahçeli, sert geçen 'af' tartışmalarının ardından yerel seçimlerde yapılacak olan ittifakı bitirdiklerini ÅŸu sözlerle açıklamıştı:
 
"Bu kronikleÅŸmiÅŸ süreci uzatmanın anlamı ve alemi yoktur. Herhangi bir ittifak beklentimiz ittifak niyetimiz geldiÄŸimiz bu aÅŸamada artık kalmamıştır. Zoraki görüÅŸmelerle bir yere varmanın imkanı olmayacaktır. Oyalanmaya umutlarla oynamaya lüzum da yoktur. Kendi yolumuzu sadece kendimiz çizeceÄŸiz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.