Sosyal Medya

Güncel

Akşener’den ‘Mansur Yavaş’ açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi için adı geçen Mansur Yavaş'la ilgili, 'İYİ Parti'nin Ankara adaylığını tercih etmesini çok isterim' dedi.



31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dönük aday belirleme çalışmaları sürerken, Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener'den Ankara adaylığı için ismi geçen Mansur YavaÅŸ'la ilgili açıklama geldi.

AkÅŸener düzenlediÄŸi basın toplantısında YavaÅŸ'la kiÅŸisel olarak bir görüÅŸme yapmadığını ancak aday olmak için Ä°YÄ° Parti'yi tercih etmesini çok isteyeceÄŸini söyledi.

AkÅŸener, "Mansur Bey ile ilgili kiÅŸisel olarak yaptığım bir görüÅŸme yok. Mansur Bey bizim deÄŸer verdiÄŸimiz bir arkadaşımız. Kendisiyle elbette önce bir netleÅŸmesi lazım. Mansur Bey'in nasıl bir davranış içerisinde olacağına yönelik bir bilgim yok. Henüz nasıl yol ve yöntem izleneceÄŸi konusunda partimizin bir kararı yok seçimle ilgili. Ama kendisini deÄŸerli buluyorum. Ä°YÄ° Parti'nin Ankara adaylığını tercih etmesini çok isterim" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.