Sosyal Medya

İkinci Kaşıkçı vakıası: Suudi Arabistanlı gazeteciyi işkenceyle öldürdüler!

Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden 1 ay sonra gazeteci Turki Bin Abdul Aziz Al Jasser'in Suudi Arabistan'da tutuklu bulunduğu cezaevinde işkence yapılarak öldürüldüğü ileri sürüldü.



The Khaleej haber sitesi insan hakları aktivistlerinden aldığı bilgilere dayanarak gazeteci Al Jasser'in öldürüldüÄŸünü duyurdu.

AL JASSER MART AYINDA DUBAÄ°'DE YAKALANMIÅžTI

Medyaradar'ın haberine göre, Arabistan hükümetinin Al-Jasser'in twitter üzerinden baÅŸka bir isimle hesap açtığı ve bu hesap üzerinden Suudi yetkilileri ve kraliyet ailesi mensuplarının insan hakları ihallerini paylaÅŸtığı ve Arabistanlı ajanlar tarafından Mart ayında Dubai'de yakalandı.

CEMAL KAÅžIKÇI'NIN ÖLDÜRÜLDÜÄžÜ KABUL EDÄ°LMÄ°ÅžTÄ°

Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüÄŸünü kabul etmiÅŸti. Kaşıkçı'nın Ä°stanbul konsolosluÄŸunda hayatını kaybetmesiyle iliÅŸkili 18 Suudi vatandaşının gözaltına alındığını açıklanmış, Kaşıkçı'nın ölümünde parmağı olan herkesten hesap sorulacağını ve adalete teslim edileceÄŸini duyurmuÅŸtu.

SUUDÄ° ARABÄ°STAN CEMAL KAÅžIKÇI Ä°ÇÄ°N KAN PARASI ÖDEYECEK

El Cezire televizyonu, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cinayet emrini üst düzey birisinin verdiÄŸini ve Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı ailesine kan parası ödeyeceÄŸini duyurdu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.