Sosyal Medya

Güncel

Ölen muhtarı kızı zehirlemiş

Malatya'da 1 ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan ve burada hayatını kaybeden muhtarın öz kızı tarafından zehirlendiği ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden G.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Edinilen bilgilere göre, DoÄŸanyol ilçesi GümüÅŸsu Mahallesi Muhtarı A.K., 1 ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı. 21 gün yoÄŸun bakımda kalan muhtar A.K. hayatını kaybetti.

Muhtarın vefatının ardından hastane tarafından alınan kan örneÄŸinde gıda zehirlenmesine baÄŸlı bulgular elde edilince durumdan ÅŸüphelenen jandarma ekipleri araÅŸtırmayı derinleÅŸtirdi. Çevre ve mahallede yapılan araÅŸtırma ve alınan ifadeler sonrası, A.K. ile aynı evde yaÅŸayan kızı G.K. çapraz sorguya alındı.

G.K., bir ay önce anne ve babası ile tartıştıklarını, evde bulunan isimsiz tarım ilacını yaptığı yemeÄŸin içine kattığını ve bunun sonucunda babasının zehirlenerek ölümüne sebebiyet verdiÄŸini itiraf etti. Ä°fade doÄŸrultusunda evde yapılan aramada zehir olarak kullanılan tarım ilacı bulunurken, G.K. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.