Sosyal Medya

MHP'li isimden Melih Gökçek'e sert ifadeler: Müptezel!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için MHP’nin teklif götürmesi iddiaları gündemi sarsmaya devam ediyor.



MHP Lideri Devlet Bahçeli, Melih Gökçek için “Sayın Gökçek’e herhangi bir önerimiz olmamıştır. 15 Temmuz gecesini herkes çok iyi hatırlamalı. Bir çok kiÅŸinin evlerinde olmadığı saatlerde Melih Gökçek Bey yürüyen tankların Ankara’ya yayılmasını önlemek amacıyla belediyelerin tüm araçlarını seferber etmiÅŸ, tankların geçiÅŸini engellemiÅŸ, halkı aydınlatma konusunda da Kızılay’da bir haftayı aÅŸkın süre mitingler yapmıştır. Böyle bir kiÅŸi belediye baÅŸkanı olma görevinin ötesinde Türkiye’nin bir darbeyle karşı karşıya kalmaması için olaÄŸanüstü gayret göstermiÅŸtir. Demokrasiden yana tavrını ortaya koymuÅŸtur. MHP’den gönül rızasıyla ‘Ben belediye baÅŸkanı adayı olmak istiyorum’ diyorsa MHP’ye ÅŸeref kazandırır” ifadelerini kullanmıştı.

Melih Gökçek ise Devlet Bahçeli’nin bu açıklamasına , “Sayın Bahçeli, Türkiye’nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir. Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz ÅŸekilde onore etmiÅŸtir. Sözleri bana ÅŸeref vermiÅŸtir, teÅŸekkür ediyorum” demiÅŸti.

ESKÄ° DEVLET BAKANINDAN SERT SÖZLER

Melih Gökçek’in Belediye BaÅŸkanlığı için adının MHP ile geçmesine ve karşılıklı açıklamalar yapılmasına KırÅŸehir MHP eski Milletvekili ve Devlet Bakanı Ramazan MirzaoÄŸlu sert tepki gösterdi. KırÅŸehir Haber Türk’ün haberine göre; MirzaoÄŸlu, sosyal medya hesabından “Ankara’yı parsel parsel satan müptezel ile ne zamandan beri ÅŸeref duyulmaya baÅŸlandı?” paylaşımda bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.