Sosyal Medya

Kürsü

Ak Parti ve CHP'nin İzmir yarışı kızışıyor! Adaylar kim olacak?

Hürriyet yazarı Deniz Sipahi, Mart 2019'da düzenlenecek yerel seçimlere ilişkin olarak kulis yazdı. Sipahi, AK Parti'de İzmir Büyükşehir Belediyesi için öne Hamza Dağ ve Atilla Kaya isimlerinin öne çıktığını söylerken, CHP'de ise pek çok aday adayının olduğunu yazdı.



Deniz Sipahi, "Özhaseki'nin Ä°zmir yorumu üzerine" baÅŸlığıyla yayımlanan yazısında"Ä°zmir için çok konuÅŸulan isimleri yazdım ve yazımın sonunda 'Varsa bir baÅŸka bilen ya da ilavesi olan mesajları bekliyorum' dedim" ifadesini kullandı.

CHP'NÄ°N ADAYI KÄ°M OLACAK?

"Listeyi güncelledim. CHP'de ÅŸu isimler kulislerde konuÅŸuluyor. Tunç Soyer, Abdül Batur, Murat Bakan, Tuncay Özkan, Kamil Okyay Sındır, Hüseyin Mutlu Akpınar, Mehmet Ali Susam, Hasan KarabaÄŸ, Mehmet Ali Çalkaya. Åžimdi bir isim daha ekliyorum. Alaattin Yüksel. Yüksel'in il baÅŸkanlığı, milletvekilliÄŸi yaptığını, CHP Genel BaÅŸkan Yardımcılığı tecrübesi olduÄŸunu, teÅŸkilatları iyi tanıdığını ve toparlayıcı bir isim olduÄŸunu söylüyorlar" diyen Sipahi, ÅŸöyle devam etti:

AK Parti'ye gelince… Daha önce yazdığım isimler ÅŸöyleydi. Mahmut Özgener, Nükhet Hotar, Necdet Budak, Selim Gökdemir, Süleyman Soylu ve Aydın Åžengül… Özgener'in ismi uzun bir süredir listenin en başında gözüküyor. Ancak kendisinin daha yeni Ä°zmir Ticaret Odası BaÅŸkanlığı'na seçilmiÅŸ olması ve göreve gelirken iddialı projelerle gelmesi ve bunları yarım bırakmak istemediÄŸi konuÅŸuluyor.

AK PARTÄ°'DE Ä°KÄ° Ä°SÄ°M ÖNE ÇIKTI

Son günlerde konuÅŸulan iki önemli isim de Hamza DaÄŸ ve Atilla Kaya… Her iki ismin de milletvekilliÄŸi dönemlerinde gösterdikleri performans ve teÅŸkilatlar üzerinde hakimiyetleri DaÄŸ ve Atilla isimlerini öne çıkarıyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYIN

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.