Sosyal Medya

Abdülkadir Selvi: İstanbul'da ibre Numan Kurtulmuş'a kayıyor

Abdulkadir Selvi, "Erdoğan Kılıçdaroğlu'na neden gülümsedi?" başlığıyla yayımlanan yazısında "İstanbul'da ibre kayıyor" ifadesine yer verdi.



"Yerel seçim hazırlıklarının ele alındığı AK Parti MKYK'da Ä°stanbul, Ankara ve Ä°zmir için anket yapılıyor. Ankara için Mehmet Özhaseki, Ä°stanbul için Numan KurtulmuÅŸ ismi ön plana çıkıyor" diyen Selvi, ÅŸöyle devam etti:

Binali Yıldırım'ın Meclis BaÅŸkanlığı'nda devam etme arzusu ibrenin Numan KurtulmuÅŸ'a doÄŸru kaymasına yol açıyor. Ä°zmir için Ticaret Odası BaÅŸkanı Mahmut Özgener ile Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu hâlâ denklemdeki yerlerini koruyorlar. Bu arada Soylu, MKYK toplantısında terörle mücadele konusunda kapsamlı bir sunum yapıyor. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın kayyumdaki belediyeler için söylediÄŸi 'Teröre bulaÅŸmış olanlar sandıktan çıkarsa tekrar kayyum atarız' sözünün altı dolmaya baÅŸladı.

Sadece siyasi partiler seçim hazırlıklarına baÅŸlamadılar. PKK terör örgütü Kandil'de yerel seçim çalışmalarına baÅŸlamış. Aday olacak muhtarların dahi isimlerinin belirlendiÄŸi söyleniyor. Belediye baÅŸkan adaylarının ise HDP'ye bırakılmadan Kandil'de belirleneceÄŸi konusunda bir kuÅŸku yok. Daha açık bir ifadeyle o yöndeki istihbarat bilgileri Kandil'deki toplantılarla gerçeÄŸe dönüÅŸüyor.

YAZININ TAMAMI Ä°ÇÄ°N TIKLAYIN

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.