Sosyal Medya

Güncel

İstanbul ve Ankara adayları kimler olacak?

Yerel seçimlerde AK Parti ve CHP'nin İstanbul ile Ankara adayları kim olacak? Herkes bu sorunun yanıtını ararken gazeteci Ahmet Hakan bugünkü köşesinde aday gösterilecek isimleri tek tek yazdı.



Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için partilerin aday belirleme süreci devam ediyor. MHP'nin yerel seçimlerde Cumhur Ä°ttifakı'nda yer almama ve kendi adaylarını çıkarma kararı almasıyla birlikte özellikle Ä°stanbul ve Ankara'da kıyasıya bir yarışın yaÅŸanması bekleniyor.
 
 
MHP'nin Ankara'da Melih Gökçek, Ä°stanbul'da Bedrettin Dalan ismini gündemine alması sonrası gözler AK Parti ve CHP'nin adaylarına çevrildi.
 
"Öyle olacak, böyle olacak, çok tantana çıkacak, çok isim ortaya atılacak, çok spekülasyon yapılacak falan ama..." ifadelerini kullanan Gazeteci Ahmet Hakan, "Ankara ve Ä°stanbul’da kim kiminle yarışacak?" baÅŸlıklı yazısında AK Parti ve CHP'nin Ä°stanbul ile Ankara adaylarını yazdı.
 
Ä°STANBUL'DA KÄ°MLER ADAY?
 
Hakan, Ä°stanbu'da AK Parti'nin Binali Yıldırım ya da Numan KurtulmuÅŸ'u, CHP'nin ise Muharrem Ä°nce'yi aday göstereceÄŸini iddia etti.
 
ANKARA ADAYLARI
 
Ankara'da ise CHP'nin yine Mansur YavaÅŸ'ı aday göstereceÄŸini belirten, Hakan, AK Parti adayının ise Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu olduÄŸunu yazdı.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.