Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'de yapılan anketlerde bir ilk

AK Parti'de yerel seçim çalışmalarında önemli yenilikler yapılıyor. Yarın gerçekleşecek il yönetim kurulu toplantılarına genel başkan yardımcıları telekonferans ile katılacak. AK Parti seçimlerle ilgili anketleri de bu sene ilk kez cep telefonları üzerinden gerçekleştirecek.



AK Parti 2019 Mart yerel seçimlerinde, diÄŸer seçimlerden farklı olarak teknolojiyi daha aktif kullanacak. AK Parti’nin MYK toplantısında alınan karara göre 5 Kasım Pazartesi Ä°l Yönetim Kurulu, ve 6 Kasım Salı Ä°çe Yönetim Kurulu toplantılarına genel baÅŸkan yardımcıları telekonferans yöntemi ile katılacak. Daha önce de Tanıtım Medya BaÅŸkanı Mahir Ünal illerdeki tanıtım medya baÅŸkanları ile telekonferans yöntemi ile toplantı gerçekleÅŸtirmiÅŸti. Bu yöntemle yerel seçim çalışmalarının baÅŸlaması öncesinde genel merkez yöneticileri ile teÅŸkilatlar arasında bağın güçlendirilmesi hedefleniyor.
 
2 MÄ°LYON ÜYEYE BÄ°LGÄ° GÄ°DECEK
 
TeÅŸkilat yöneticileri ile genel merkez arasında anlık iletiÅŸim saÄŸlamak ve seçim çalışmaları sürecince söylem birlikteliÄŸinin oluÅŸturulması için de Tanıtım ve Medya BaÅŸkanlığı tarafından bir hazırlık yapılıyor. Bir GSM ÅŸirketinin uygulaması üzerinden oluÅŸturulacak platform ile yaklaşık 2 milyon teÅŸkilat üyesine bilgi akışı saÄŸlanacak. Uygulamada data verilerinin tutulmayacak olmasıyla da parti içindeki bilgilerin dışarıya sızdırılmasının önüne geçilecek.Yerel yönetim BaÅŸkanlığı tarafından yürütülen çalışma da ise mobil arÅŸivleme sistemi hayata geçiriliyor. AK Parti’nin girdiÄŸi tüm seçimlerdeki aday adayları, adaylar aldıkları oy mülakat deÄŸerlendirmelerine bu sistem üzerinden ulaşılabiliyor. Sisteme sadece partinin yetkilendirdiÄŸi isimler eriÅŸim saÄŸlayabiliyor.
 
Ä°LK DEFA CEP TELEFONU ÜZERÄ°NDEN ANKET
 
AK Parti seçimlerle ilgili anketleri de bu sene ilk defa cep telefonları üzerinden gerçekleÅŸtiriyor. Seçim çalışmalarının hızlanması ile birlikte AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın ve belediye baÅŸkan adaylarının sanal mitingler gerçekleÅŸtirebilmesiyle ilgili de çalışmalar yürütülüyor.
 
Yeni Åžafak 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.