Sosyal Medya

Güncel

Özelleştirilen fabrikaya yol kapatma eylemi

Çorum'da, özelleştirilen şeker fabrikası yönetimi tarafından alacaklarının ödenmediğini söyleyen üretici ve nakliyeciler, Çorum-Samsun karayolunda oturma eylemi yaptı.



Ankara yolunda faaliyet gösteren özel bir firmaya ait Çorum Åžeker Fabrikası önünde toplanan üretici ve nakliyecilerden oluÅŸan yaklaşık 200 kiÅŸilik grup, 50 gündür alacaklarının ödenmediÄŸi gerekçesiyle fabrika yöneticileriyle görüÅŸmek istedi.
Yetkililerle görüÅŸemeyen grup, daha sonra Çorum-Samsun karayolunun gidiÅŸ istikametini trafiÄŸe kapattı. Yolda bir süre oturma eylemi yapan bu kiÅŸiler, araçların geçiÅŸine izin vermedi. Bu sırada bazı araç sürücüleriyle eylemciler arasında tartışma yaÅŸandı.
 
Ä°hbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede fabrikaya gelen ekipler, eylemci grupla görüÅŸerek yolun trafiÄŸe açılmasını saÄŸladı. Yaklaşık yarım saat trafiÄŸe kapalı kalan karayolunda uzun araç kuyrukları oluÅŸtu.
 
Öte yandan gruptan bazı kiÅŸilerin, fabrikanın giriÅŸinde bulunan firmanın isim ve logosunun yer aldığı reklam panolarına zarar verdiÄŸi görüldü.
 
Jandarma tarafından sakinleştirilen bu kişiler, daha sonra eyleme son verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.