Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'den flaş açıklama : ABD ile yaptırımlar karşılıklı olarak kaldırıldı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ile karşılıklı olarak yaptırımların kaldırıldığını söyledi.



AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partilerinden belediye baÅŸkanı aday adayı olacakların baÅŸvurularının 5-12 Kasım 2018'de alınacağını bildirdi.

Çelik, "MKYK'mızın kararıyla bütün seçim çevrelerinde partimiz adayların tespiti ve sıralamasında 'merkez yoklaması' usulünü uygulayacak" ifadelerini kullandı.

ABD'nin yaptırımı kaldırma kararıyla ilgili de deÄŸerlendirmelerde bulunan Çelik, CumhurbaÅŸkanımızla, BaÅŸkan Trump arasındaki telefon görüÅŸmesinde karara baÄŸlanmıştır. Bundan sonrasındaki normalleÅŸme için önemli bir aÅŸama" diye konuÅŸtu.

'Ä°STÄ°KLAL MARÅžI IRKÇI BÄ°R YAKLAÅžIMA SAHÄ°P DEĞİLDÄ°R'

Çelik, "Ä°stiklal Marşı bütünüyle okunduÄŸu zaman hiçbir ÅŸekilde ırkçı bir yaklaşıma sahip deÄŸildir. Andımız kararı üzerinden Ä°stiklal Marşı'nı yargılamaya çalışması, Allah kimseye nasip etmesin böyle bir ÅŸeyi, KılıçdaroÄŸlu'na nasip oldu maalesef. Bu son derece reddettiÄŸimiz, yanlış bulduÄŸumuz bir durumdur" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

'KILIÇDAROÄžLU, OPERASYONUN Ä°ÇERÄ°DEKÄ° SÖZCÜSÜ'

KılıçdaroÄŸlu'nun Kaşıkçı cinayetiyle ilgili sözlerine de deÄŸinen Çelik, "KılıçdaroÄŸlu'nun yapmaya çalıştığı, birtakım dış odaklarca odak saptırma operasyonunun içerideki sözcüsü olmasıdır" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.