Sosyal Medya

Güncel

Adnan Oktar'ın veliahdından flaş sözler!

Adnan Oktar ve grubuna yönelik süreç devam ediyor. Bir taraftan örgütten ayrılıp etkin pişmanlık yasasından faydalanmak isteyenlerin sayısı da gittikçe artıyor.



Bülent Åžanlıkan'ın haberine göre; Oktar’ın 32 yıldır yakınında bulunan ve veliahtı olarak tanınan iÅŸadamı Serdar Dayanık, AKÅžAM’a konuÅŸtu.

Ä°tirafçı olup cezaevinden çıkan Dayanık, kopuÅŸun ardından vicdanen büyük bir rahatlama yaÅŸadığını söyleyerek ÅŸunları kaydetti:

GÜZEL, ZENGÄ°N KRÄ°TERÄ°
''Zamanla A9’daki gibi tuhaf bir yaÅŸam tarzı oluÅŸtu. ‘Kedicikler’ tartışmalarına sebep oldu. Bu durum örgütte ciddi bir ahlaki dejenerasyonu gözler önüne serdi. Oktar çevresindeki arkadaÅŸlarını seçerken Masonik teknikler kullandığını söylerdi. Güzel-yakışıklı, kültürlü ve zengin olmasına dikkat ederdi. Kendisine karşı duran ya da örgütten ayrılmak isteyen kiÅŸilere yüzlerce dava açıyordu. Oktar hukuk yolunu bir silah olarak kullanıyordu. O kadar çok sayıda dava açardı ki kiÅŸinin ticari hayatını, aile düzenini bitirirdi.''

ÜZERÄ°MDEN AÄžIR BÄ°R YÜK KALKTI 
“Örgütten ayrılma konusunda bir iç kopuÅŸ daha önce baÅŸlamıştı” diyen Dayanık ÅŸöyle devam etti: Operasyon, cesaretsizliÄŸimi ortadan kaldırdı. Örgütten ayrılmakla üzerimden büyük ve ağır bir yük kalkmış oldu. Örgütte bulunduÄŸum süreç içerisinde, örgütün talimatları doÄŸrultusunda hareket ederek kalplerini kırdığım, zarar verdiÄŸim kiÅŸilerden özür diliyorum.

50 FÄ°RMA ÖRGÜTÜN HÄ°ZMETÄ°NDE
''2000'de örgüt üyeleri ticari konulara yöneldi. Yurtiçinde ve yurtdışında 50 civarında firmanın örgüte ait olduÄŸunu veya birlikte kazançlarını örgüte aktardığını deÄŸerlendiriyorum. ''

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.