Sosyal Medya

Remzi Çayır: Bu parti Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinde yürür… Mustafa Destici Partisi olamaz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici tartışılmaya devam ediliyor...



Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Lideri Muhsin YazıcıoÄŸlu’nun ölümünden sonra açılan davanın görülmesi sırasında bir gerginlik yaÅŸanmış, YazıcıoÄŸlu’nun eÅŸi Gülefer YazıcıoÄŸlu, BBP Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici’nin üzerine yürümüÅŸ, “buradan kalkın” diye bağırarak salondan kovmuÅŸtu. YazıcıoÄŸlu’nun aÄŸabeyi Yusuf YazıcıoÄŸlu da “ahlaksız herif, sen buraya ne yüzle geliyorsun” diye bağırmış ve salonda gergin anlar yaÅŸanmıştı. Bunun üzerine Mustafa Destici açıklama yaparak, “Utanmazca, hayâsızca, ahlaksızca büyük bir iftira atılıyor. Efendim neymiÅŸ, yok mahkemeden kovulmuÅŸuz, yok yumruk yemiÅŸiz, bize yumruk atacak adam alnının ortasına mermiyi yer” demiÅŸti.

Konuyla ilgili olarak, BBP BaÅŸkanlık Divanı ve Alperen Ocakları EÄŸitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel BaÅŸkanı Murat Aslan da bir açıklama yapmıştı.

"BU PARTÄ° MUSTAFA DESTÄ°CÄ° PARTÄ°SÄ° OLAMAZ"

Yakın döneme kadar Genel BaÅŸkan Yardımcısı olan Remzi Çayır da Mustafa Destici tartışmalarına katıldı.

Çayır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, görülen duruÅŸma için,"Muhsin YazıcıoÄŸlu’nun duruÅŸmasında yaÅŸananlar ders almak isteyenler için, '#Ä°bretlik'tir..." diye belirtti.

Çayır, "Ä°stifaya çağıranları bir yere mal etmek olup bitene kör bakmaktır. Daha önceki mahkemede aile yine size bağırmadı mı? Araya girip sulh eden ben deÄŸil miydim" diye sordu.

Çayır, Mustafa Destici'ye seslenirken, "Ailenin ve tabanın söylediklerine kulak ver, onları iyi anla. Ä°ÅŸi baÅŸka mecralara götürme. Bu parti Muhsin YazıcıoÄŸlu’nun çizgisinde yürür… Mustafa Destici Partisi olamaz. Tarih, sizi çok tuhaf betimleyecektir" dedi.

Remzi Çayır'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ÅŸu ÅŸekilde:

"#KahramanmaraÅŸ adliyesinde 25 Ekim günü ÅŸehit baÅŸkanımız, liderimiz merhum Muhsin YazıcıoÄŸlu’nun duruÅŸmasında yaÅŸananlar ders almak isteyenler için ,'#Ä°bretlik'tir..

Hiç kimse, yaÅŸananları yok sayamaz, baÅŸkalaÅŸtıramaz, algı operasyonu ile sorumluluktan kurtulamaz, bu dünyada kurtulduklarını zannetseler de ahiret de hesabını vereceklerdir.. Olayları, benimle ilintilendirmeye çalışanlar, tam bir 'aymazlık' içindedir. Çünkü #algı operasyonu ile sorumluluktan kaçanlar gerçeÄŸi ters yüz etmekte, hedef saptırmaktadırlar…

Ki ÅŸehit Liderimiz Muhsin YazıcıoÄŸlu’nun eÅŸi Gülefer Hanım ve aÄŸabeyi Yusuf YazıcıoÄŸlu 'ne dediler ?', 'kime tepki gösterdiler?, 'bu öfkenin sebebi neydi?' 'kimi duruÅŸma salonundan kovdular?' '#Kime neden ‘ahlaksız’ dediler?'

Tepkilerin yönünü deÄŸiÅŸtirmek, günah keçisi aramak ve algı operasyonu yapmak yerine akıl ve vicdan sahibi olanlar oturup başını iki elinin arasına alıp, yüzü kızararak da olsa deÄŸerlendirme yapmak durumundadırlar.

Ä°ster ÅŸark kurnazlığı deyin yapılana isterseniz de 'merhametsizlik' ya da#vicdansızlık…

Ä°lgili ÅŸahsa tepki gösterenler; yoldan toplanmadı, geçerken duruÅŸma salonuna uÄŸramadılar, bin bir meÅŸakkatle K.MaraÅŸ’ta toplandılar. Amaçları, istekleri tekti, '#Muhsin #YazıcıoÄŸlu’nun ÅŸehadet sürecinin aydınlatılmasını, sorumluların oraya çıkarılmasını ve hesap sorulmasını' istiyorlardı.

Ancak salona bambaÅŸka istekler ve düÅŸüncelerle gelenlerin de olduÄŸu ortaya çıktı. Muhsin BaÅŸkan’ın 'kim vurduya gitmesi!' isteniyordu. Ä°ÅŸte baÅŸta aile olmak üzere merhum Muhsin BaÅŸkan’ı sevenlerin haklı reaksiyonları salona ve ilgili kiÅŸiye #edeplice yansıtıldı.

Oraya gelenler Muhsin YazıcıoÄŸlu aşıklarıdır. Aileyi kimse yönlendiremez kışkırtamaz bunu söylemek aileye hakarettir. #Mahkemede söylediÄŸim sözler#bana aittir yüzlerce kiÅŸinin gözü önünde cereyan eden hadiseleri onlarca kiÅŸi cep telefonlarıyla çekmiÅŸ hatta kimileri doÄŸrudan canlı yayın yapmıştır. O anları çektiÄŸini kendi sayfalarında açıkça dile getirenler ortada ilken, benim#emrim ile çekildiÄŸini iddia etmek yalancılıktır, iftiradır . Ben ne yaparsam aleni yaparım,kimseye pusu kurmam. Bu benim karakterimdir. 

Ä°stifaya çağıranları bir yere mal etmek olup bitene kör bakmaktır. Daha önceki mahkemede aile yine size bağırmadı mı? Araya girip sulh eden ben deÄŸil miydim? Sonrasında bu tür hadiseler zuhur etmesin diye ÅŸehit liderimizin eÅŸine ricacı olan kimdi? Ben. 

Olayların büyümemesi için çırpınan ben deÄŸil miydim? Senin bu hareketi hak etmediÄŸini.. temsil etmediÄŸini.. partiyi ve hareketi kimliksiz kıldığını yüzüne söyledim.Ä°ttifak sürecinde bin bir yalanla süreci yürüttüÄŸünü, en yakın arkadaÅŸlarınıza iftira atarak '#kızıl #elmanız' olan vekil olma hayalini gerçekleÅŸtirdiniz. Hayatı boyunca dosdoÄŸru yürümüÅŸ biriyim.Muhsin BaÅŸkan’ın ifadesiyle bizim alnımızda çamur barınmaz. Kendine bak. Ailenin ve tabanın söylediklerine kulak ver, onları iyi anla. Ä°ÅŸi baÅŸka mecralara götürme. Bu parti Muhsin YazıcıoÄŸlu’nun çizgisinde yürür… Mustafa Destici Partisi olamaz. Tarih, sizi çok tuhaf betimleyecektir.

#Unutma.

Sen, unutsan da bu millet, BBP camiası Liderimiz Muhsin YAZICIOÄžLU’nun fedaileri yaÅŸananları unutmayacaktır…

Saygılarımla"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.