Sosyal Medya

Güncel

'Melih Gökçek aday olursa...'

Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı iddiası günlerdir Türkiye'nin gündeminde... Ortalığı karıştıran iddiaya bir yorum da AK Parti Grup başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. Turan verdiği bir röportaj sırasında sorulan soru üzerine; "Makam, koltuk her şey değil. Kaldı ki böyle bir adım ne MHP, ne de AK Parti’ye bir fayda sağlar, ne de Melih Beye. Ama yapay da olsa bu gündemden Ahmet Hakan’a gün doğdu." dedi



AKP Grup BaÅŸkanvekili Bülent Turan, Gerçek Hayat dergisine bir röportaj verdi.

Turan, röportajda ağırlıklı olarak yerel seçimler üzerinde durdu.

AKP'li Turan, röportajı sosyal medya hesabından "Gündemi; yerelden ittifaka, kayyumdan Ahmet Hakan’a Gerçek Hayat Dergisinden Emeti Saruhan’a deÄŸerlendirdik" diye duyurdu.

'BÖYLE BÄ°R TEKLÄ°FE Ä°NANMAM'

Röportajda “Gökçek aday olursa sadece Ahmet Hakan kazanır” ara baÅŸlığı altında Turan “MHP’nin Ankara adayının Melih Gökçek olacağı gibi bir ifade dile getirildi. Sizce bu gerçekleÅŸir mi?” sorusuna ÅŸu yanıtı verdi:

“MHP’nin böyle bir teklif götürmüÅŸ olacağına inanmak istemem, ama doÄŸruysa da Melih Gökçek partimizde uzun yıllar belediye baÅŸkanlığı yapmış, eÄŸrisiyle doÄŸrusuyla Ankara’da önemli hizmetlere öncülük etmiÅŸ, tecrübeli bir büyüÄŸümüz. Kendisinin, hatırasını bu kadar hırpalayarak bir adım atmayacağını düÅŸünüyorum. Zor sınavları baÅŸarı ile geride bıraktı. Makam, koltuk her ÅŸey deÄŸil. Kaldı ki böyle bir adım ne MHP, ne de AK Parti’ye bir fayda saÄŸlar, ne de Melih Beye. Ama yapay da olsa bu gündemden Ahmet Hakan’a gün doÄŸdu.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.