Sosyal Medya

Güncel

CNN'e yine şüpheli paket gönderildi...

ABD'li basın kuruluşu CNN'e postalanan şüpheli paket Atlanta'daki posta merkezinde ele geçirildi.



ABD'de yayın kuruluÅŸu CNN'e bir ÅŸüpheli paket daha gönderildi. CNN'in Üst Yöneticisi (CEO) Jeff Zucker, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu sabah, CNN'in adresine postalanan baÅŸka bir ÅŸüpheli paket Atlanta'daki posta ofisinde ele geçirildi. Åžu an için bir tehlike yok." ifadelerini kullandı.

Yayın kuruluÅŸuna konuÅŸan bir yetkili, paketin ülkede son 1 haftadır farklı adreslere gönderilen paketlere benzediÄŸini belirtti. CNN'in New York ofisi geçen hafta ÅŸüpheli bir paketin bulunması nedeniyle boÅŸaltılmıştı.

ABD'de geçen pazartesiden itibaren eski baÅŸkanlar Barack Obama, Bill Clinton, eski BaÅŸkan Yardımcısı Joe Biden, eski Adalet Bakanı Eric Holder gibi siyasilerin yanı sıra CNN'in New York ofisi gibi adreslere ÅŸüpheli paketler gönderilmiÅŸti.

GÖZALTINA ALINMIÅžTI

Paketlerden, "boru bombası" adı verilen patlayıcı düzenek çıkmıştı.Paketleri gönderdiÄŸi belirlenen 56 yaşındaki Cesar Altieri Sayoc, cuma günü Florida'da gözaltına alınmıştı. Cumhuriyetçi Parti'nin resmi üyesi olan Sayoc'un sosyal medya hesaplarında Donald Trump yanlısı mesajlarının yanı sıra liberallere karşı komplo teorilerinin yer aldığı ve nefret söyleminin kullanıldığı belirlenmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.