Sosyal Medya

Güncel

Fatih Erbakan'dan siyasi parti hamlesi; Tarihi açıkladı

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, "Buyurun başlıyoruz" başlığıyla yayımladığı mesajla, 23 Kasım Cuma günü yeni siyasi partinin kurulacağını açıkladı.



Fatih Erbakan, Cumhuriyet Bayramı ve babası Necmettin Erbakan'ın doÄŸumgünü olan 29 Ekim için ortak bir mesaj yayımladı. Erbakan, yayımladığı mesajda yeni bir siyasi parti kuracağını da açıkladı.
 
Erbakan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ÅŸu açıklamayı yaptı:
 
Buyurun başlıyoruz
 
"Bir çiçekle bahar olmaz, ancak her bahar bir çiçekle baÅŸlar" anlayışıyla 1969 yılında tüm insanlığın kurtuluÅŸu için yola çıkan "Baharı baÅŸlatan çiçek" merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın doÄŸum günü ve milletimizin yeniden diriliÅŸinin baÅŸlangıcı olan 29 Ekim'de; Milli GörüÅŸ Hareketi'ne ikinci baharını yaÅŸatmak, milletimizin ve yedi milyar insanın kurtuluÅŸunu ve selametini temin etmek için yola çıkacak kutlu kervanın müjdesini milletimize, Ä°slam Alemi'ne ve tüm insanlığa veriyoruz Elhamdülillah...
 
Milletimizin tarihi, inancı ve ruh kökünün doÄŸal bir sonu olan Milli GörüÅŸ zihniyetini hakkıyla temsil etmek, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedeflerine ulaÅŸmak için siyasi partimizi 23 Kasım 2018 Cuma günü kuruyoruz.
 
Tüm ezilenlere ve mazlumlara umut olmak için, kaba kuvvetin deÄŸil, hakkın üstün tutulduÄŸu bir dünya için baÅŸlattığımız kutlu yürüyüÅŸümüz tüm insanlığa hayırlı ve mübarek olsun."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.