Sosyal Medya

Mine Kırıkkanat haddini aşmaya devam ediyor; Mağdur edeceğiz!

Kendisini "Gazeteci" olarak tanımlayan Mine Kırıkkanat önceki gün halk TV'de çıktığı bir programda yaptığı ilginç hareketler, milleti tehdit etmesi ve mütedeyyin insanlara yönelik hakaretleriyle adından söz ettirdi. İşte ayrıntılar!



"DÄ°NLERÄ°NÄ° YAÅžATMAMIÅžIZ!" DÄ°YEREK DALGA GEÇTÄ°!
 
Ä°thamlarını sürdürürken Kırıkkanat, geçmiÅŸte CHP zihniyetinin dindar insanları maÄŸdur ettiÄŸini itiraf ederek ÅŸunları söyledi:
 
"Kendileri nelerden ÅŸikayet ediyorlardı? 'Bizim dinimizi yaÅŸamamızı engellediler, camilerimizi ahıra çevirdiler, dua bile gizli gizli ediyorduk. Çocuklarımızı türbanlı diye okula almadılar. Amerikalara göndermek zorunda kaldık.' Böyle demiyorlar mı? Dinlerini yaÅŸatmamışız, camileri kapatmışlar, efendim bazı camileri ahır yapmışız, çocukların okumasına mani olmuÅŸuz."
 
İKTİDARA GELİP "SİZİ MAĞDUR EDECEĞİZ" TEHDİDİ!
 
"Kim ÅŸimdi maÄŸdur? Biz. O zaman bunun da bir hesap günü gelecek. Åžimdi maÄŸdur biziz. Biz de sizi maÄŸdur edeceÄŸiz elbette. Elbette bu gün gelecek."
 
HAVAALANININ ADINI DEĞİŞTİRECEKMİŞ!
 
Ayrıca Kırıkkanat Gezi eylemlerinde "istemiyoruz" diyerek sokakları yakıp yıkan kitle olarak ÅŸimdi yeni havalimanına isim verme yekisini de kendilerinde olduÄŸunu iddia ederek "Ne diyor sayın cumhurbaÅŸkanı? Men dakka dukka. O havaalanının ismi deÄŸiÅŸir. Atatürk dışında hiçbir ismi kabul etmeyecek gelip deÄŸiÅŸtireceÄŸiz" ÅŸeklinde konuÅŸtu.
 
SARHOÅž OLDUÄžUNU DÜÅžÜNDÜRDÜ
 
Millete hakaret ve tehditler yaÄŸdıran, istemediÄŸi havalimanına isim babası olma çabasına giren Kırıkkanat'ın ÅŸekilden ÅŸekile girerek taklitvari hareketlerle yaptığı konuÅŸma sevenlerinin akıl saÄŸlığından endiÅŸe duymasına neden oldu. Bazı kullanıcılar da Kırıkkanat'ın sarhoÅŸ olduÄŸunu düÅŸündü.

Sabah

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.