Sosyal Medya

Meteoroloji'de Marmara'ya sis uyarısı

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre, Marmara, Ege, Göller Bölgesi, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun güneyi ile Ağrı ve Kars çevrelerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. Yurt genelinde ise yağış beklenmiyor.



Yapılan son deÄŸerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Batı ve kuzeybatı kesimlerin parçalı bulutlu, diÄŸer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Marmara, Ege, Göller Bölgesi, Ä°ç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, DoÄŸu Anadolu’nun güneyi ile AÄŸrı ve Kars çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile gece saatlerinde Ä°ç Anadolu’nun doÄŸusu ve DoÄŸu Anadolu’nun kuzeyinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde artacak ve mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile GüneydoÄŸu Anadolu’da yer yer kuzey ve kuzeydoÄŸu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise ÅŸöyle:
 
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 17
 
Ä°stanbul: Parçalı bulutlu 21
 
Ä°zmir: Az bulutlu ve açık 23
 
Adana: Parçalı ve az bulutlu 26
 
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 25
 
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 23
 
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 21
 
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 11
 
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 21

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.