Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan MHP talimatı; Dikkat edin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler öncesinde teşkilatlara MHP ve adayları konusunda söylemlerinde dikkatli olmaları uyarısında bulundu.



Cumhur Ä°ttifakı'nın devam ettiÄŸinin altını çizen CumhurbaÅŸkanı'nın, ulusal meselelerde millî birliÄŸin varlığına dikkat edilmesi gerektiÄŸini belirttiÄŸi öÄŸrenildi. CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, önceki gün gerçekleÅŸen GeniÅŸletilmiÅŸ Ä°l BaÅŸkanları Toplantısı'nda teÅŸkilata MHP ile ilgili söylemler konusunda dikkatli olmaları ve sert söylemler kullanmamaları uyarısında bulundu.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre GeniÅŸletilmiÅŸ Ä°l BaÅŸkanları Toplantısı'nın basına kapalı bölümünde konuÅŸan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın, yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alınmasına raÄŸmen MHP ile milli meselelerde Cumhur Ä°ttifakının devam ettiÄŸinin altını çizerek; ayrı fikir ve düÅŸünceler olsa da ulusal meselelerde devletin bekası adına milli birliÄŸin varlığına dikkat edilmesi gerektiÄŸini belirttiÄŸi öÄŸrenildi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ayrıca, toplantıya katılan il baÅŸkanlarından, kadın adaylara karşı tavırlarına son derece dikkat etmelerini istedi. ErdoÄŸan'ın "Kadın adaylara karşı teÅŸkilat garip davranışlar içine girmesin. Seçimlere kadın adaylara ehemmiyet verilecek. Kadın adaylara daha çok yer verin. Onlara öncelik tanıyın" dediÄŸi belirtildi. Ekonomide yaÅŸanan son geliÅŸmelerle ilgili de konuÅŸan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın piyasalarda yaÅŸanan bazı sıkıntılar olduÄŸunu vurgulayarak, "Ekonomik mücadelemiz devam ediyor ve devam edecek. Az sabır" dediÄŸi öÄŸrenildi.

Öte yandan, aralıklarla il ve ilçe baÅŸkanlarıyla Genel Merkezde bir araya gelen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın Kasım ayının ilk haftası bu defa belediye meclis üyelerini toplayarak seçimlere yönelik deÄŸerlendirmelerde bulunacağı bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.