Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Mezarlarını kazıyorlar, bize fazla iş bırakmayacaklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da astsubay mezuniyet töreninde konuşma yaptı. Münbiç ve Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyonla ilgili mesajlar veren Erdoğan, 'şimdi Münbiç'in etrafına hendekler kazıyorlarmış, mezarlarını hazırlıyorlar, anlaşılan bize fazla iş bırakmayacaklar' dedi.



Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bin yıldır bu toprakları Ä°stiklal Marşımızın kıtalarına ilham veren bu ruhla bu inançla bu adanmışlık duygusuyla korumayı baÅŸardık, inÅŸallah ebediyete kadar da bu ÅŸekilde yolumuza devam edeceÄŸiz.

Bağımsızlığımızdan, onurumuzdan, milli bekamızdan taviz vermeyecek, bu coÄŸrafyada özgürce yaÅŸamayı sürdüreceÄŸiz. Adı, sanı, cüssesi ne olursa olsun hiç kimsenin vatanımıza göz dikmesine asla izin vermeyeceÄŸiz.

Biz 'ya istiklal ya ölüm' parolasıyla cepheye koÅŸan milli mücadele kahramanlarının cesaretiyle bugünleri gördük.

En son 15 Temmuz gecesinde olduÄŸu gibi kadını, erkeÄŸi, genci, yaÅŸlısıyla iradesini korumak için tanklara meydan okuyan Anadolu insanının yiÄŸitliÄŸi sayesinde hala özgürce yaÅŸayabiliyoruz.

Devletimiz, milletimiz sırt sırta verdikçe evelallah bu ülkeyi esir alabilecek hiçbir güç yoktur. Güvenlik güçlerimiz tam bir koordinasyon içinde görevlerini yaptığı sürece kim tarafından himaye edilirse edilsin bize zarar verebilecek hiçbir terör örgütü yoktur. Milletimiz basiret ve feraset sahibi oldukça hiçbir tezgah, hiçbir kışkırtma bizi birbirimize düÅŸüremez.

"Bize fazla iş bırakmayacaklar"

Åžimdi de Münbiç'in etrafında hendekler kazıyorlarmış. Evet, doÄŸru! Mezarlarını hazırlıyorlar. Bize fazla iÅŸ bırakmayacaklar, öyle anlaşılıyor.

Afrin'i özgürleÅŸtirdiÄŸimiz gibi Münbiç'i, Aynel Arab'ı, Telabyad'ı, Suriyenin kuzeyindeki diÄŸer toprakları da bölücü örgütün zulmünden kurtaracağız.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.