Sosyal Medya

CHP'nin İstanbul adayı için Kılıçdaroğlu eski bir Ak Partili'yi düşünüyor

Sevilay Yılman, "Kılıçdaroğlu'nun kafasındaki İstanbul adayı kim biliyor musunuz?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Her ne kadar son günlerde Muharrem İnce'nin, 'Önseçim olursa ben de İstanbul'a adayım' ifadelerinden dolayı adı dolaşımda olsa da ben şundan eminim, İstanbul adayı kesinlikle İnce olmayacak" ifadesine yer verdi.



Çünkü genel merkez önseçim yapılmaması konusunda kararlı. Hal böyle olunca da, zaten bunu ön ÅŸart olarak koyan Ä°nce'nin aday olması söz konusu olamıyor" diyen Yılman, ÅŸöyle devam etti:

ABDÜLLATÄ°F ÅžENER Ä°DDÄ°ASI

Bu arada bir noktanın altını da çizeyim kalın kalın… Dün PM sonrası Kemal Bey'e çok yakın bir kaynağımla görüÅŸtüÄŸümde CHP Genel BaÅŸkanı'nın, Ä°stanbul adayı hususunda çok titiz davrandığı ve kafasında da bu dev metropolü alabileceÄŸini düÅŸündüÄŸü ismin belli olduÄŸunu ifade etti. Ä°ÅŸte bu isim, Konya Milletvekili Abdüllatif Åžener… KılıçdaroÄŸlu'nun daha önce Åžener'i CumhurbaÅŸkanlığı seçiminde de aday göstermek istediÄŸi bilinen bir durum zaten. O nedenle açıkçası çok ÅŸaşırmadım Ä°stanbul için bu isim üzerinde yoÄŸunlaÅŸmasına. Çünkü Åžener, CHP'lilerin yanı sıra muhafazakarların ve Kürtlerin de oyunu alabileceÄŸi bir isim olarak deÄŸerlendiriliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.