Sosyal Medya

Güncel

Kaymakamlık aracı şarampole uçtu: 1 şehit, 3 yaralı

Erzincan'da İliç Kaymakamlığına ait çift kabinli kamyonet şarampole düştü. Meydana gelen trafik kazasında 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 asker yaralandı.



Ä°lçenin SavaÅŸ Geçidi mevkisinde, Jandarma Uzman ÇavuÅŸ ÇaÄŸrı Adıyaman yönetimindeki 24 ER 151 resmi plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle ÅŸarampole düÅŸtü.
 
Kazada, araçtaki Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Furkan Kaplanbaba hayatını kaybetti, ÅŸoför Adıyaman ile Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Muhammet Tarık Dost ile Jandarma Astsubay ÜstçavuÅŸ Halil Duran ise yaralandı.
 
Yaralılar 112 Acil SaÄŸlık ekiplerince Erzincan Mengücek Gazi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine,  ÅŸehit Kaplanbaba'nın cenazesi ise Ä°liç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Ä°l SaÄŸlık Müdürü Dr. Erkan Hiliç, Erzincan Mengücek Gazi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.
 
Aracın, Ä°liç Kaymakamlığına ait çift kabinli kamyonet, askerlerin ise Ä°liç Ä°lçe Jandarma Komutanlığında görevli askerler olduÄŸu belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.