Sosyal Medya

Güncel

Açık açık tehdit ettiler… ‘Yakında saldıracağız…’

Terör devleti İsrail, Gazze sınırına onlarca tank ve zırhlı araç yerleştirdi. İsrail Savunma Bakanı, yakın zamanda saldıracaklarını açıkladı.



Abluka altındaki Gazze Åžeridi sınırına onlarca tank, zırhlı araç ve çok sayıda asker konuÅŸlandırıldı. Ä°srail medyasında yer alan haberlere göre ise, Ä°srail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze'ye saldırı yapılacağını duyurdu.

Ä°srail Ordusu, bugün 30'uncu haftasına giren "Büyük DönüÅŸ YürüyüÅŸü" gösterileri öncesi abluka altındaki Gazze Åžeridi sınırına büyük askeri yığınak yaptı. Ä°srail basınında yer alan haberlere göre, abluka altındaki Gazze Åžeridi sınırına onlarca tank, zırhlı araç ve çok sayıda asker sevk edildi.

Ä°srail Kamu Yayın KuruluÅŸu (KAN) da Ä°srail ordusunun sınırda büyük bir askeri yığınak yaptığına dikkati çekerek, "Ä°srail ordusunun sınırdaki ÅŸiddet olaylarına cevabının doÄŸasının, zırhlı, mühendislik araçları ve topçu güçlerini Gazze çevresinde konuÅŸlandırmasıyla deÄŸiÅŸmesi bekleniyor"ifadelerini kullandı.

"Gazze'ye saldıracağız"

Ä°srail medyasının önemli gazetelerinden Times of Israel'de yer alan açıklamalara göre ise, Ä°srail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze'ye kısa sürede saldıracaklarını açıkladı.

Netanyahu'da tehdit etmiÅŸti

Ä°srail BaÅŸbakanı Netanyahu, abluka altındaki Gazze Åžeridi'nden yapıldığı iddia edilen roket saldırılarına son verilmemesi halinde "büyük bir güç" kullanacaklarını söyleyerek yine Hamas'ı tehdit etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.