Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan af açıklaması: Maşeri vicdana uygun bir düzenleme haline getirilmesi talimatı verdim

Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Kura Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'nin af teklifiyle ilgili olarak "Maşeri vicdana uygun bir düzenleme haline getirilmesi talimatı verdim" şeklinde konuştu.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, BeÅŸtepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Kura Töreni'nde konuÅŸtu.
 
ErdoÄŸan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ÅŸöyle: 
 
FETÖ'nün adalet teÅŸkilatındaki militanlarının kökünü kazıyoruz. Daha var, kazıdık demiyorum kazıyoruz. Bunlar vücuttaki virüsler gibi temizleyeceÄŸiz. 
 
DiÄŸer kurumlarımız gibi yargımızın içinde de kamplaÅŸmalara, hizipleÅŸmelere hele hele yasa dışı örgütlenmelere kesinlikle izin vermeyeceÄŸiz
 
"AF KONUSUNDA BAKANLIK ÇALIÅžMA YÜRÜTÜYOR"
 
Kanunlarımızın uygulamasında milletimizi rahatsız eden hususların bulunduÄŸu bir gerçektir. Son af tartışmaları bu rahatsızlığı daha artırmıştır. ArkadaÅŸlarımızdan içeriÄŸin maÅŸeri vicdana uygun hale getirilmesi için bir çalışma baÅŸlatmalarını istedim. Bakanlığımız bu konudaki hazırlıkları sürdürüyor. Biz yürütme olarak bu hazırlığı yapmakla sorumluyuz. Nihai tasarruf milletvekillerimize ait. Milletin yüreÄŸini yaralayanların adliyenin bir kapısından girip diÄŸerinden çıkmayacağı bir düzenleme yapılmalı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.