Sosyal Medya

Güncel

Muharrem İnce fotoğraflarıyla yine dikkatleri üzerine çekti

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin fotoğrafları dikkat çekti.



CHP’li Muharrem Ä°nce kışa hazırlık için, elinde aÄŸaç motoru ile odun keserken görüntülendi.

Ä°ÅŸte o görüntüler:

muharrem-ince-1

muharrem-ince-2

muharrem-ince-3

 

MUHARREM Ä°ÇÄ°N BOMBA Ä°STANBUL Ä°DDÄ°ASI

CHP Genel Merkezi'nin aday göstermesine "lütuf" olarak algılanacağı için soÄŸuk bakan Muharrem Ä°nce’nin "ön seçim" yönteminin uygulanması halinde adaylığını koyabileceÄŸi ileri sürüldü.

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre, CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki CumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce’nin Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adaylığı ihtimali tartışılırken, kulislerde yeni bir iddia gündeme geldi. Ä°nce’nin, Ä°stanbul adayı belirlenirken “ön seçim” yapılması durumunda adaylığını koyabileceÄŸi belirtildi.

24 Haziran seçimlerinin ardından, partide “deÄŸiÅŸim” talebiyle olaÄŸanüstü kurultay hareketine öncülük eden Muharrem Ä°nce, bir süre önce yaptığı açıklamada, Ä°stanbul adaylığı ihtimaline kapıyı kapatmamıştı. Alınan bilgilere göre; Ä°nce, ÅŸu ana kadar CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu ile bir temas kurmadı. KılıçdaroÄŸlu da Ä°nce’nin adaylık sinyaline yanıt vermezken, “Ä°stanbul’u kazanabilecek bir aday belirlemeye çalıştıklarını” dile getirmekle yetindi.

 

MUHARREM Ä°NCE ÖN SEÇÄ°M Ä°STÄ°YOR

Parti kulislerinde Ä°nce’nin aday olmasının olumlu-olumsuz sonuçlarının ne olacağı konusu da farklı yorumlar üzerinden deÄŸerlendirilmeye devam ediyor.

Süreç böyle devam ederken, kulislerde yeni bir iddia gündeme geldi. Ä°nce’nin, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı belirlenirken, parti üyelerinin oy kullanacağı “ön seçim” yönteminin uygulanması halinde adaylığını koyabileceÄŸi ileri sürüldü. Ä°nce’nin parti yönetiminin kararıyla aday gösterilmenin bir “lütuf” olarak algılanabileceÄŸini düÅŸündüÄŸü, bu nedenle, Ä°stanbul’daki CHP üyelerinin talebiyle aday olmayı doÄŸru bulduÄŸu belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.