Sosyal Medya

Güncel

Son dakika! Adnan Oktar'ın sağ kolu Tarkan Yavaş yakalandı

Adnan Oktar soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru ve Yavaş ve Yumru'nun saklanmasına yardım ettiği iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı.



Eyüp Göktürk'te bir apartman dairesine yönelik düzenlenen operasyonda Adnan Oktar'ın 2 numaralı adamı ve kara kutusu Tarkan YavaÅŸ ve Serkan Yumru ile onlara yardım yataklık yapan 7 kiÅŸi gözaltına alındı.
 
Ä°stanbul Mali Suçlarla Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü ekiplerinin, 11 Temmuz 2018 günü Adnan Oktar grubuna yönelik düzenlediÄŸi operasyonda son anda kaçmayı baÅŸaran Tarkan YavaÅŸ ve Serkan Yumru'yu takibe aldı.
 
FÄ°RARDAYKEN MESAJ YAYINLAMAYA DEVAM ETTÄ°
 
Tarkan YavaÅŸ, polis tarafından arandığı sırada daha sosyal medya üzerinden örgütsel mesajlar yayınlamaya devam etti.
 
KALDIÄžI DAÄ°RE TESPÄ°T EDÄ°LDÄ°
 
 
Mali Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri, Tarkan YavaÅŸ ve Serkan Yumru'nun Eyüp Göktürk'te bulunan bir apartman dairesinde gizlendiÄŸini tespit etti. Sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda Adnan Oktar'ın 2 numaralı adamı ve kara kutusu Tarkan YavaÅŸ ile Serkan Yumru gözaltına alındı.
 
YARDIM YATAKLIK YAPAN 7 KİŞİ DE YAKALANDI
 
Düzenlenen operasyonda, Tarkan YavaÅŸ ve Serkan Yumru'nun gizlenmesine yardım ettikleri belirlenen 7 kiÅŸi de gözaltına alındı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.