Sosyal Medya

Güncel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten McKinsey açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız danışmanlığın yerli kuruluşlardan alınmasını tebliğ etti. McKinsey'le herhangi bir sözleşme yok, ödeme de yapılmıyordu" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam kampının ikinci gününde soruları yanıtladı.



Sözcü Çelik, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın McKinsey açıklamalarına iliÅŸkin, "Kendisinin genel hassasiyeti Türkiye'de yapılabiliyorsa özellikle proje, siyaset, metot geliÅŸtirme konusunda kendi firmalarımızla bunun yapılmasının daha doÄŸru olacağı yönündedir. Dolayısıyla açık ve nettir. Spekülasyona açık bir nokta deÄŸil o danışmanlığın sona erdirilmesi, bundan sonra da kurumların bu hassasiyeti gözeterek ilerlemesi konusunda talimatları olmuÅŸtur" ifadelerini kullandı.
 
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve MHP lideri Bahçeli'nin görüÅŸmesine iliÅŸkin Çelik, "Bu kamptan sonra bir Macaristan seyahati olacak. Ondan sonra da bir araya gelmeleri mümkündür" ifadelerini kullandı.
 
Ömer Çelik, "Güvenlik oturumuna CumhurbaÅŸkanımız bizzat baÅŸkanlık etmiÅŸtir. Terörle mücadele konusundaki hassasiyetlerimiz, ÅŸimdiye kadar yaptıklarımız, terör örgütlerinin yeni metotları, ÅŸehirlerdeki yapılanmaları konusundaki hassasiyetlerin bir kere daha altı çizildi" dedi.
 
KAYIP SUUDÄ° GAZETEC
 
AK Parti Sözcüsü Çelik'in konuÅŸmasından satır baÅŸları: Bir gazetecinin bu ÅŸekilde kaybolması Türkiye Cumhuriyeti gibi emin bir devletin hassasiyetle üzerinde duracağı bir ÅŸeydir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.