Sosyal Medya

Kayıp Evrim'le ilgili tutuklu babadan korkunç iddia!

Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz'da kaybolan Evrim Atış'ı (3,5) arama çalışmaları devam ediyor. Küçük kızın olayla ilgili cezaevinde bulunan babası Burhan Atış'ın yeni ifadesinde "Evrim, mağarada olabilir" sözleri üzerine jandarma ekiplerinin yaptığı aramada, herhangi bir sonuca ulaşılamadı.



Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz'da kaybolan Evrim Atış'ı (3,5) arama çalışmaları devam ediyor. Küçük kızın olayla ilgili cezaevinde bulunan babası Burhan Atış'ın yeni ifadesinde "Evrim, maÄŸarada olabilir" sözleri üzerine jandarma ekiplerinin yaptığı aramada, herhangi bir sonuca ulaşılamadı.
 
ANNE- BABA TUTUKLANDI
 
Aramalar sürerken çeliÅŸkili ifadeler veren Evrim'in annesi Dilek ve babası Burhan Atış gözaltına alındı. Evrim'i en son çadırın önünde kardeÅŸi 1,5 yaşındaki Sati ile oynarken gördüÄŸünü, bu sırada kendisinin ahıra gittiÄŸini, döndüÄŸünde ise kızını göremediÄŸini söyleyen anne Dilek ile babası Burhan Atış, 23 Temmuz günü tutuklanarak, Zile Cezaevi'ne gönderildi. Evrim için "Traktörden düÅŸüp, öldü; gömdüm" diyen ardından da bu ifadesini deÄŸiÅŸtiren Burhan Atış, ÅŸüphe üzerine tutuklandı.
 
BU KEZ 'MAÄžARADA OLABÄ°LÄ°R' DEDÄ°
 
Zile Cezaevi'nde tutuklu bulunan baba Burhan Atış'ın birkaç gün önce verdiÄŸi ifadede "Evrim, yakınlardaki bir maÄŸarada olabilir" sözleri üzerine jandarma ekipleri, Yenisu ile YeÅŸilalan köyleri arasındaki Asarkaya MaÄŸarası'nda arama çalışması yaptı. Fakat maÄŸarada Evrim'e ait hiçbir ize rastlanmadı. Jandarma ekiplerinin, bölgedeki arama çalışmalarının devam ettiÄŸi belirtildi.
 
DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.