Sosyal Medya

Åžehitlerimizin kimlikleri ve memleketleri belli oldu

Bu sabah PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen kanlı eylemde hayatlarını kaybeden şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu.



1

SAMSUNLU ÅžEHÄ°DÄ°N SON PAYLAÅžIMI DUYGULANDIRDI

Åžehit olan askerlerden birinin Samsunlu Jandarma Uzman ÇavuÅŸ UÄŸur Göksu olduÄŸu öÄŸrenildi. Jandarma Uzman ÇavuÅŸ UÄŸur Göksu’nun acı haberi memleketi Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan baba ocağına ulaÅŸtı. Haberi alan acılı aile gözyaÅŸlarını tutamadı. Åžehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı.

2

Halil Göksu amcası için böyle gözyaşı döktü

Öte yandan Åžehit Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Göksu’nun 2 hafta önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ise görenleri duygulandırdı. Göksu niÅŸanlısıyla birlikte olduÄŸu fotoÄŸrafı paylaÅŸarak üzerine ise ÅŸu yazıyı yazdı:

"Yanında olamasam da kalbim hep seninle sevdiÄŸim. Beraber mutlu yıllara. NiÅŸanımızın 1. yıl dönümü kutlu olsun.”

3

ESKÄ°ÅžEHÄ°R'E ÅžEHÄ°T ATEŞİ DÜÅžTÜ

Batman'daki patlamada EskiÅŸehirli Uzman ÇavuÅŸ NeÅŸet Gök de ÅŸehit düÅŸtü. Acı haber ÅŸehidin Emek Mahallesi Åžölen Sokak'ta oturan baba evine ulaÅŸtı. Bekar olduÄŸu öÄŸrenilen 25 yaşındaki ÅŸehit NeÅŸet Gök'ün evine Türk bayrağı asıldı. Åžehidin babası Turan Gök'ün belediye iÅŸçisi, annesi Nurcan Gök'ün ev hanımı olduÄŸu öÄŸrenilirken, 19 yaşında Burak isminde ve 7 yaşında Batuhan isminde iki erkek kardeÅŸinin olduÄŸu belirtildi.

Åžehidin en küçük kardeÅŸi 7 yaşındaki Batuhan Gök'ün aÄŸabeyinin gitmesine razı olmadığı ve ÅŸehit olacağını önceden söylediÄŸi iddia edildi. Öte yandan aile için evin önünde saÄŸlık ekipleri hazır bekletildi.

ESKİŞEHİR'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

UZMAN ÇAVUÅžLUKTAN ASTSUBAYLIÄžA GEÇMÄ°Åž

Åžehit olan askerlerden Jandarma Astsubay ÇavuÅŸ Ömer YiÄŸit Ulus’un (28), Ä°zmir’in Bergama ilçesindeki babaevine acı haber ulaÅŸtı. Acı haberi alan ÅŸehit astsubayın babası Yücel Ulus fenalaÅŸtı. Baba Ulus’a hazır bekletilen ambulanstaki saÄŸlık ekipleri müdahalede bulundu.

6 yıl uzman çavuÅŸluk yaptıktan sonra astsubaylığa geçen ve bekar olan ÅŸehidin evine Türk bayrağı asıldı. Åžehidin kardeÅŸi ÇaÄŸrı Ulus’un da astsubay olduÄŸu ve Ä°zmir’de görev yaptığı belirtildi. Åžehidin, AK Parti Bergama Ä°lçe BaÅŸkanı Hakan KoÅŸtu’nun eÅŸinin yakını olduÄŸu öÄŸrenildi.

5

BÄ°R AY ÖNCE EVLENMÄ°ÅžTÄ°

Åžehit Uzman ÇavuÅŸ Ali Hekim’in Antalya’daki baba ocağına ateÅŸ düÅŸtü. Aksu ilçesine baÄŸlı Atatürk Mahallesi’ndeki gecekonduda yaÅŸayan AyÅŸe ile Hasan Hekim çiftine, oÄŸullarınınÿÅŸehit olduÄŸu haberi, askeri yetkililerce verildi. Åžehit ailesinin evine Türk bayrağı asılırken, kapıda ambulans içinde saÄŸlık ekibi hazır bekletildi.

Åžehit Uzman ÇavuÅŸ Ali Hekim’in, 9 Eylül’de Arzu Hekim ile evlendiÄŸi belirtildi.

Åžehit Hekim’in cenazesinin, yarın memleketi Isparta’da topraÄŸa verileceÄŸi öÄŸrenildi.

6

ACI HABERÄ° HASTANE DÖNÜÅžÜ ALDILAR

Åžehit olan askerlerden Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Süleyman Aydın’ın Amasya’nın Suluova ilçesinde yaÅŸayan anne ve babası acı haberi hastane dönüÅŸü aldı.
Ä°l merkezine diÅŸ tedavisi için giden anne Fatma ile baba Niyazi Aydın, kendilerini evlerinde bulamayan yetkililerin telefonla ulaşıp hemen dönmelerini istemeleri üzerine TOKÄ° konutlarındaki evlerinin yolunu tuttu. Belediye BaÅŸkanı Fatih Üçok ile diÄŸer yöneticilerinden oÄŸullarının ÅŸehadet haberini alan anne ve babanın acısını yetkililer ve yakınları paylaÅŸmaya çalıştı.

OÄŸlunu ziyaret etmek için Batman'a gitmeyi planlayan babaya fenalaÅŸması üzerine evin önünde bekletilen ambulansta müdahale edildi. Ä°ki yıl önce Dilek Aydın ile evlenen 4 yıllık Uzman ÇavuÅŸ Süleyman Aydın'ın kardeÅŸi Sefa’nın da Ankara’da astsubay okulunda eÄŸitim gördüÄŸü öÄŸrenildi.

Melek adlı bir kardeÅŸi daha olan ÅŸehit Aydın’ın çocukluk arkadaşı Mehmet Erdem, "DoÄŸu görevi bitmiÅŸti. Tayini çıkıyordu. Bu tarafa gelecekti. Tercih yapacaktı. Nasip olmadı” diye konuÅŸtu.

Askerler ve komÅŸuları ÅŸehidin baba ocağının bulunduÄŸu binaya dev Türk bayrağı astı.

7

BALIKESÄ°R'E ÅžEHÄ°T ATEŞİ DÜÅžTÜ

Åžehit olan Uzman ÇavuÅŸ Okan Dinçer'in ÅŸehadet haberi doÄŸup büyüdüÄŸü Balıkesir'in Bigadiç ilçesine baÄŸlı Bademli kırsal mahallesine ulaÅŸtı. Åžehidin annesi Arife ve Babası Tezcan ÅŸehadet haberi sonrası büyük acı yaÅŸadı. Åžehidin kardeÅŸi Oktay'ı ise Bigadiç Kaymakamı AltuÄŸ ÇaÄŸlar teselli etti. Bigadiç Belediye BaÅŸkanı Ä°smail Avcu'nun da taziyelerini sunduÄŸu ailenin evinin önünde 112 ekipleri hazır bekledi. Åžehidin baba ocağına Türk bayrağı asılırken, ÅŸehidin izin için Bademli'ye geldiÄŸi ve pazartesi günü tekrar görevine baÅŸladığı öÄŸrenildi.

8

ANKARA'YA ÅžEHÄ°T ATEŞİ DÜÅžTÜ

Åžehit Uzman ÇavuÅŸ Özgür Can Ä°nce’nin (26) Ankara’daki ailesine acı haber ulaÅŸtı. SaÄŸlık ekipleri eÅŸliÄŸinde eve gelen askeri yetkililerden acı haberi alan ÅŸehidin babası Ömer ve annesi Sündüz Ä°nce, gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Åžehidin anne ve babasını jandarma, polis ve saÄŸlık ekipleri sakinleÅŸtirdi. Åžehidin ailesinin oturduÄŸu bina Türk bayraklarıyla donatılırken, Etimesgut Belediyesi de evin önüne taziye çadırı kurdu.

Åžehidin bekar olduÄŸu öÄŸrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.