Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Bir terbiyesiz çıktı, bir ahlaksız çıktı polis bunu paketleyip dışarı attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin haftalık olağan grup toplantısında açıklamalarda bulundu.



ErdoÄŸan'ın açıklamaları:

GeçtiÄŸimiz cuma günü büyük bir deprem ve tsunami yaÅŸayan Endonezyalı kardeÅŸlerimize geçmiÅŸ olsun dileklerimi iletiyorum. Hala ulaşılamayan yerler olduÄŸu ifade ediliyor. Allah'tan rahmet diliyorum.

Ä°LK BÜTÇEYÄ° Ä°KÄ° HAFTA SONRA MECLÄ°S'E GÖNDERÄ°YORUZ

414 kanun maddesinin deÄŸiÅŸmesi gerekiyor. Ä°kinci grupta ise kanunlarda yapılması gereken güncellemeler bulunuyor. Yeni yönetim sistemine göre, hazırladığımız ilk bütçeyi de iki hafta sonra Meclis'e gönderiyoruz. Yeni bütçeyi 1 Ocak'tan itibaren uygulamaya baÅŸlayacağız.

STOKÇULARA UYARI

Açık ve net söylüyorum. Stoklara ve stokçulara fırsat vermeyeceksiniz. Tarafımızdan belirlenirse kimse kusura bakmasın.

ALMANYA'DAKÄ° PROTESTO

FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinin mensuplarıyla onları destekleyen kimi Alman çevreler, ziyaretimi sabote etmek istediler. Merkel ile basın toplantımızı provoke etmek isteyen bir terbiyesiz çıktı, bir ahlaksız çıktı. Fakat Alman sivil polisi bunu paketleyip dışarı attı. Alman deÄŸil sözde Türk'tü. Kimin yamağı olduÄŸunu da söylemeye gerek yoktu. Bu teÅŸebbüslerin hepsi de gerek Alman, gerek bizim kararlı duruÅŸumuz sayesinde boÅŸa çıktı.

'ZABITAYA ŞİKAYET EDİN'

Gerçekten alışılmadık görülmedik bir ÅŸekilde ürünlerinde fiyat farklılıkları varsa hemen zabıtalara iletin. Belediye baÅŸkanlarına da sesleniyorum, zabıtalarımızı hassas olmaya teÅŸvik edin. Stoklar varsa, stoklarınız basmak devlet olarak bizim görevimizdir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.