Sosyal Medya

Güncel

Aziz KocaoÄŸlu aday olmayacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2019 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.



Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı KocaoÄŸlu, düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. KocaoÄŸlu'nun açıklamaları ÅŸöyle:
 
Bana desteÄŸini hiçbir zaman esirgemeyen sevgili Ä°zmirliler baÅŸta olmak üzere, Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi'ndeki mesai arkadaÅŸlarıma, muhtarlarımıza, genel baÅŸkandan üyesine kadar CHP'nin her kademesindeki deÄŸerli arkadaÅŸlarıma; her fırsatta birlikte olduÄŸumuz, kader birliÄŸi yaptığımız insanlara, akademisyenlerimize, basın mensuplarına, spor ve sanat dünyasına, üreticilerimize, iÅŸçilerimize, memurlarımıza, esnafımıza, öÄŸrenci ve öÄŸretmenlerimize ve elbette sevgili eÅŸim ve evlatlarıma sonsuz ÅŸükranlarımı sunuyorum.
 
SORU: Partinizin adayların belirlenmesi konusunda nasıl bir dahliniz olabilir? Ve daha önce 'kefil olduklarımla çalışırım' demiÅŸtiniz. Kefil olacaklarınızın aday gösterilmesi için nasıl bir yol haritanız olacak?
 
Hepinizin bildiÄŸi gibi bizim sistemimizde, partilerde genel baÅŸkan ve genel merkezden çalışma arkadaÅŸları aday belirlenmesinde yetkilidir. Bize fikrimiz sorulursa, geçmiÅŸte olduÄŸu gibi bugün de açıklarız. Ama Türkiye siyasetinde ÅŸöyle bir ÅŸey vardır. "Tarlada izi olmayanın, harmanda sözü olmaz derler." Ne kadar dikkate alınır, ne kadar dikkate alınmaz? Fikrimiz sorulur mu, sorulmaz mı? O konuda bir ÅŸey söyleyemiyorum. Sorulursa tabi ki biz inandığımızı söylemek üzere her türlü katkıda bulunuruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.