Sosyal Medya

Bahçeli: Birinci partiyiz her ilde aday çıkaracağız sözlerine gerek yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Kızılcahamam kampının kapanışında konuştu.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli partisinin Kızılcahamam kampının kapanışında konuÅŸtu.

Bahçeli'nin konuÅŸmasından satır baÅŸları:

Merkez Bankası ve PPK gecikmeyle de olsa devreye girerek bağımsızlık vasfını gösterdiler. Faizdeki yükseliÅŸ milletimizi rahatsız etmiÅŸtir. Türkiye ekonomik türbülansta ÅŸiddetli sallanırken bundan faydalanmaya çalışanlar mutlaka afiÅŸe edilmelidir.

Döviz artarken etiketleri kahredici ÅŸekilde yükseltenler döviz düÅŸerken aynı ÅŸekilde fiyatları indirecekler mi? Fırtınanın ÅŸiddeti ne kadar yüksek olursa olsun dayanacağız.

Türkiye ekonomik sabotajın üstesinden gelecek yaralarını saracaktır. Faiz ve kur ateÅŸ saçarken "hükümet yıpranır mı" tartışmasına girmek gayri milliliktir.

Biz CHP gibi davranamayız. Türkiye kaybederse hepimizin kaybedeceÄŸini biliriz. Cumhurun ittifak tercihine sadakat gösteririz. Millet ne diyor ona bakarız.

MHP'NÄ°N AF TEKLÄ°FÄ°

(Af teklifi) UyuÅŸturucu konusunda bize kimse ayar veremez. Amacımız FETÖ'cü hakim ve savcıların verdiÄŸi talimatları gidermektir. Teklifimiz ne genel ne de özel aftır.

YEREL SEÇÄ°MDE Ä°TTÄ°FAK

MHP hiç kimseye muhtaç ve mecbur deÄŸildir. Birinci partiyiz her ilde aday çıkaracağız sözlerine de gerek yoktur. Biz her ÅŸeyin farkında ve bilincindeyiz. Siyasi güçlerin yarışma ve rekabetine girilirse oradan bir sonuç çıkmayacağını da biliriz. Her ilden aday çıkarmak her partinin hakkıdır.

Muhabbet edeceksek ederiz ama resmi görüÅŸmeleri sulandırmanın manası yoktur. Biz Cumhur ittifakına taktiksel bakmıyoruz. Cumhur ittifakı cumhurun iradesine dayanmaktadır. Cumhur ittifakı yaÅŸayacak, dosta ve düÅŸmana mesaj olacak. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.