Sosyal Medya

Güncel

Sedanur Güzel soruşturmasında yeni gelişme

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin 2 kişinin daha tutuklandığı bildirildi.



Kars Cumhuriyet BaÅŸsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, ilçenin Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan Sedanur Güzel'in cesedinin 23 Eylül günü aynı köye 1 kilometre mesafede taÅŸların altına gizlenmiÅŸ olarak bulunduÄŸu hatırlatıldı.

PATOLOJÄ°K Ä°NCELEME DEVAM EDÄ°YOR

Olayla ilgili soruÅŸturmanın sürdürüldüÄŸü belirtilen açıklamada, "SoruÅŸturma çerçevesinde gerek ÅŸüphelilerden birinin itirafları gerekse klasik otopsi bulgularına göre Sedanur Güzel'in öldürüldüÄŸü belirlenmiÅŸtir. Cinsel istismarın bulunup bulunmadığı ise patolojik inceleme sonucu belirlenebilecektir. Bu inceleme devam etmektedir." bilgisi paylaşıldı.

2 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Kağızman Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca olayla ilgisi olduÄŸu deÄŸerlendirilen 2 kiÅŸinin daha tutuklandığı aktarılan açıklamada, bu kiÅŸilerin ceza infaz kurumuna gönderildiÄŸi kaydedildi.

Kars Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Mehmet Fatih Camgöz de AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sedanur Güzel'in öldürülmesine iliÅŸkin çalışmanın titizlikle yürütüldüÄŸünü ifade ederek, "Öldürülen Sedanur Güzel'in cinsel istismara uÄŸradığına iliÅŸkin henüz bir bulguya rastlanılmadı. Konuya iliÅŸkin araÅŸtırma sürüyor." dedi.

Camgöz, soruÅŸturmanın Kağızman Cumhuriyet Savcısı Fatih Arıcıgil tarafından yürütüldüÄŸünü dile getirerek, olayla ilgili tutuklu sayısının 3'e yükseldiÄŸini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.