Sosyal Medya

Güncel

Muharrem İnce, Çarşamba günü Demirtaş'ı ziyaret edecek

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi talebine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den olumlu yanıt geldi.



CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve Yalova milletvekili Muharrem İnce, tüm cumhurbaşkanı adaylarına çağrı yaptı, randevu talep etti.

İnce'nin görüşmeyi istediği adaylar arasında HDP'nin cumhurbaşkanı adayı eski Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş da var. İnce, Demirtaş'ı Edirne'de ziyaret etmek istediğini söyledi.

TBMM'de soruları yanıtlayan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Muharrem Ä°nce'nin talebine olumlu yanıt verdi.

Bakan Gül, "Elbette İnce'nin, Demirtaş'ı ziyaret etmesine izin vereceğiz, bu bir insani konu." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, İnce'yi partisinin genel merkezinde kabul edebileceğini açıkladı.

Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerdeki Bursa'nın Gemlik ilçesindeki mitingde adaylara başarı dilemek için randevu isteyeceğini söyledi.

"Yarın bütün adaylardan görüşmek ve baÅŸarılar dilemek için randevu isteyeceÄŸim. Kim randevu verirse gidip konuÅŸacağım. Sayın ErdoÄŸan randevu verirse gideceÄŸim. Saraya çağırırsa saraya da gideceÄŸim, milletin iÅŸinde küslük olmaz. Çağırmazsa da kendisi bilir. Hepsine gideceÄŸim." 

İnce, cezaevindeki Demirtaş'tan randevu değil, Adalet Bakanından izin istediğini anlatarak, izin verilmesi halinde çarşamba günü Demirtaş'ı ziyaret edip, başarı dileyeceğini açıkladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.