Sosyal Medya

Güncel

"İddia ediyorum, Kılıçdaroğlu İnce'ye oy vermeyecek"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan müthiş bir Muharrem İnce iddiası geldi. Daha doğrusu iddia Kılıçdaroğlu'nun 24 Haziran'daki tercihi ile ilgili. Turan, “Kılıçdaroğlu iddia ediyorum ki Muharrem İnce'ye oy vermeyecek. Çünkü 24 Haziran’ın sonrası var, o da biliyor" dedi.



Çanakkale’de AK Parti Kadın Kolları 5. OlaÄŸan Ä°l Kongresi gerçekleÅŸti. AK Parti Çanakkale Kadın Kolları BaÅŸkanlığı görevini vekaleten yürüten Gülsüm Ãœstün kongreye tek aday olarak katılarak baÅŸkan seçildi. ÇOMÃœ İÇDAÅž Kongre Merkezi’nde yapılan kongreye AK Parti Grup BaÅŸkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Kadın Kolları MKYK Ãœyesi Yasemin Batur, AK Parti Çanakkale Ä°l BaÅŸkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Çanakkale Ä°l Gençlik Kolları BaÅŸkanı Burak Balık, ilçe belediye baÅŸkanları ve partililer katıldı.

"ÇALIŞARAK YORULACAK İNSANLAR DEĞİLİZ"

AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Turan, “Kimse yokken kadınların duası vardı. Kimse yokken Tayip ErdoÄŸan’a evladım arkandayım diyen anneler vardı. Kadınların bizim partimizde, davamızda ve genel baÅŸkanımızın yürüyüşünde yeri bambaÅŸka oldu. 15 Temmuz oldu önce kadınlar sokaÄŸa çıktı. Gazi oldular, ÅŸehit oldular ama kadınlar bu ülkenin, bu devletin bayrağına, milletine, hükümetine nasıl sahip çıkılırmış dosta düşmana gösterdiler. Bizim bu topraklara çok büyük borcumuz var çalışarak yorulacak insanlar deÄŸiliz. Çalıştıkça açılacağız, çalıştıkça yürüyeceÄŸiz ve bu milletin dualarına layık olmak için gece gündüz gayret edeceÄŸiz. Seçim bitti referandum, referandum bitti. Bir seçim daha yüz tane daha olsa bin tane daha olsa biz millete gitmekten korkmayan bir hareketiz, gururla onurla gideceÄŸiz. Bizler bu ülkenin kaderi ile AK Parti’nin kaderinin adeta özdeÅŸleÅŸtiÄŸini gördük. Alın AK Parti’yi bir taraf bakın adaylara, hangi yeni CumhurbaÅŸkanı demokraside, ekonomide, dış politikada hangi alanda bizi daha çok büyütür. Tayyip ErdoÄŸan vizyonundan baÅŸka cumhur ittifakının iddiasından baÅŸka, daha öte vizyonu olan hangisi var. Allah aÅŸkına hangisi var parti bugün var yarın yok. Bir vatandaÅŸ olarak, bir Çanakkaleli olarak vicdanınıza sesleniyorum, alın AK Partiyi alın ErdoÄŸan’ı, hangi CumhurbaÅŸkanı Türkiye’yi yürütecek? Ekonomide, yıl 2002 Türkiye’nin toplam bütçesi 120 milyar. Bugün 2018 bütçesinde sadece saÄŸlık yatırımı 124 milyar. Toplam bütçeden daha fazla tek kalemden bahsediyorum. Türkiye’yi kim yürütür baÅŸka" dedi.

‘GEL MUHARREM BURAYA’ BU NE SAÇMA BÄ°R ÃœSLUPTUR

“Türkiye’de bir araya gelmesi mümkün olmayan gayri memnunların, bir araya gelip sadece ErdoÄŸan düşmanlığında buluÅŸuyor olmanın hiçbir izahı yok” diyen Turan, "Rahmetli Erbakan hocanın ömrü CHP ile kavgayla geçti. CHP’nin tüm hayatı o anlayışla kavgayla geçti. Bugün kardeÅŸ olmuÅŸlar yolları açık olsun. Ama biz bu hesabın ne için olduÄŸunu biliyoruz. Bir aday çıkarttılar gördünüz. Bir defa o aday CHP’nin istediÄŸi bir aday deÄŸil. Neden deÄŸil biliyor musunuz? 5 senaryo geçti 6’ncıya buna kaldılar. Kimin olduÄŸunu biliyorsunuz ona gittiler, buna gittiler o oldu bu oldu, hiçbir senaryo tutmayınca Muharreme mecbur kaldılar. Ãœsluba bakar mısınız ‘Gel Muharrem buraya’ bu ne Allah aÅŸkına. Böyle bir üslup mu olur? Böyle bir cumhurbaÅŸkanlığı mı olur? ‘Gel Muharrem buraya’ bu ne saçma bir üsluptur, nezaketsizliktir.

DERT KILIÇDAROĞLU'NUN KOLTUK KAVGASIDIR

Ama senaryoyu üç beÅŸ gün sonra göreceksiniz. Dert KılıçdaroÄŸlu’nun koltuk kavgasından baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil. Dert Muharrem CHP’den daha çok oy alırsa, yeni dönemde CHP’nin genel baÅŸkanı olmak isteyecek. O yüzden almaması lazım diyor yaklaşım bu. KılıçdaroÄŸlu iddia ediyorum ki, Muharrem Ä°nceye oy vermeyecek. Çünkü 24 Haziran’ın sonrası var, o da biliyor. Onu sürdü malum tarlaya, hadi bakalım kavganı yap bir ay sonra görüşelim dediler. Bunların dertleri ülkeyi büyütmek deÄŸil, bunların dertleri ülkenin ekonomisini, siyasetini büyütmek filan deÄŸil. Bir dertleri var kendi partisinin koltuk kavgası. Ama herkes bunları biliyor. Kim bu ülkede iÅŸ yapar, üretiri kim bu ülkeyi büyütür, kim konuÅŸur bunu biliyor” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.