Sosyal Medya

Güncel

MHP lideri Bahçeli'den flaş ittifak çıkışı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dörtlü ittifakla ilgili önemli açıklamalar yaptı.



Cumhur Ä°ttifakı için "Milletin ta kendisidir." ifadesini kullanan Bahçeli, dörtlü ittifak içinse, " Sahte ve sanal ittifaklar millete yabancı ve yalancıdır." dedi. 

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti;

"Türkiye’nin önünde tarihi bir seçim, bu kapsamda sandıktan doÄŸacak talihli bir gelecek, millet iradesiyle tahkim ve tescili yapılacak güçlü bir yönetim gerçeÄŸi vardır. 24 Haziran demokrasi randevusuna artık sayılı günler kalmıştır. Cumhur, ittifakla tarih yazacaktır.

Cumhur Ä°ttifakı, Türkiye’yi ve Türk milletini istiklal içinde istikbalin zirvelerine taşıyacak; huzur, demokrasi, refah, özgürlük, milli birlik ve kardeÅŸliÄŸi en üst düzeyde temin edecektir.

Her dönemde Türkiye’nin geliÅŸmesinden ürken, büyümesinden çekinen, birlik ve dayanışma ruhundan korkan hain, tabansız, temelsiz, meymenetsiz ve edepsiz çevreler olmuÅŸtur, bundan sonra da olacaktır. Rüzgâr esmiyor diye bayrak inmez, fırtına var diye gemi yolundan dönmez.

Cumhur İttifakı, Türk milletinin ruh kökünden, tarihi hedeflerinden, milli kimliğinden, bin yıllık kardeşlik ve kader ortaklığından yüce bir umutla, yüksek bir ufukla ortaya çıkmıştır.Cumhur İttifakı milletin ta kendisidir. Sahte ve sanal ittifaklar millete yabancı ve yalancıdır.

Bakınız ne kadar isabetle söylemiÅŸti Yusuf Has Hacib: “DoÄŸru söyle, kavlin bütün olsun. Küstah olur kavli yalan kiÅŸiler.” Gerçekten de böyle deÄŸil mi? Kavli yalana bulanmış, karakteri yozlaÅŸmanın çukuruna batmış kiÅŸi ya da kiÅŸiler küstahlıkta devamlı çıta yükseltmektedir.

Yine diyor ve uyarıyor Yusuf Has Hacib: “Küstahlara katılma, fesada uyma. Bu ikisinden kara bulaşır insana.” Dillerinde ölümcül riya, yüzlerinde gölgeli ziya, gözlerinde suçluluÄŸun ciyası olan vefasız ve vicdansızlar fesat ve fitneye mihmandarlıktan geçinen sefalet yuvalarıdır.

Cumhur Ä°ttifakı, Türkiye’yi ve Türk milletini istiklal içinde istikbalin zirvelerine taşıyacak; huzur, demokrasi, refah, özgürlük, milli birlik ve kardeÅŸliÄŸi en üst düzeyde temin edecektir.

Hafta içinde, CumhurbaÅŸkanı adayları için toplanması gündemde olan 100 bin imzayla ilgili bir düşüncemi paylaÅŸtım. FETÖ’nün siyasi ayağından sonra, siyasi seçmen kısmına dikkat çektim. Sen misin bunu diyen? Anladım ki, yılanın deliÄŸine çomağı sokmuÅŸum, taşı adresine fırlatmışım!

Malum odak ve oluÅŸumlar anında baÅŸlarını kaldırdılar, yaraları olduÄŸu için gocunmaya baÅŸladılar. Sanki suçüstü yakalanmışlar, gizli emel ve hedefleri deÅŸifre edilmiÅŸti. Nitekim öyle de oldu. Yusuf Has Hacib, “kötüye katılma, tavrını diri tut” diyor ya, ben de aynen bunu yaptım.

Mazisi yedi ayı bulmamış icazetli bir parti ihtiyacı yok iken 100 bin imza toplamanın peÅŸine niye düşer? Bu akıl nereden verilmiÅŸtir? Pensilvanya’nın bir tembih ve teÅŸviki söz konusu mudur? SorduÄŸum soru buydu. Rahatsız olanlar, rehaveti bozulanlar ise siyasi faillerdir.

CHP’nin 15 kiralık milletvekilinin takviyesiyle grup kuran bir sözde parti, doÄŸal olarak CumhurbaÅŸkanı adayı çıkarma hakkına kanunen sahip olmasına raÄŸmen, hangi destek vaadiyle kısa süre içinde imza toplamaya kalkışmıştır? SorduÄŸum bir diÄŸer soru da budur.

Bir hanım olması sebebiyle Ä°P’in başındaki ÅŸahsiyete karşı bir söz söylemekten ar ederim. Bu durum, kadınlara, kadınlık onuruna hürmetimden dolayıdır. Ancak, haddini hududunu bilmesi, adap ve edebini takınması hususunda da kendisini açıkça ikaz etmek isterim.

Madem ÅŸahsıma açıkça çaÄŸrıda bulunuyor, Twitter’den etiketleme yapıyorsa, buyursun, topladığı imzaların alayını birden kargoyla bize göndersin.

En azından arşivimizde durur, bilgimiz dahilinde olur. Dün yanımızda söyledikleri methiye dolu sözleri bugün inkara yeltenenler, yarın en azından bugününü yok sayamazlar, namertlik yapamazlar.

CHP, parti teÅŸkilatlarını inceden Ä°nce’ye seferber ederken, diÄŸer yanda rakip CumhurbaÅŸkanı adaylarına imza verilmesini istemiÅŸ, bunu da Sayın KılıçdaroÄŸlu’nun aÄŸzından ilan etmiÅŸtir. CHP, FETÖ’nün kuluçkası haline geldiÄŸine yanmamış, Türkiye muhaliflerinin gözdesi olmuÅŸtur.

Madem ona buna imza toplayacaktı, o halde CHP Lideri, MHP’ye en yüksek husumet duyan bir ÅŸahsı, gel buraya bakim diyerek, tariz ve tezyif dolu buyurgan bir üslupla niye CumhurbaÅŸkanı adayı yaptı? Aday ÅŸahıs inceldiÄŸi yerden kopar, tuzaÄŸa çekildiÄŸini görürse ne olacak?

Birbirinin sırtından geçinen, aynı projenin içinde buluşan dört siyasi parti Millet İttifakı çatısı altında bir araya gelmişlerdir. Sizin neyiniz milleti temsil etmektedir ki, ittifakınız millet olsun? Millet değil, zillet; millet değil, illet çatısı FETÖ harcıyla örülmüştür.

CHP, 15 Temmuz’un rövanşını almak isteyen ne kadar kripto damar varsa siyasi omurgasına baÄŸlamıştır. CHP, Ä°P’e çıkmış; Ä°P, CHP’ye dolanmış; ipsiz, sapsız, ÅŸuursuz ve sorumsuz fesat bloÄŸu düşe kalka, ine çıka, siyasi med cezir eÅŸliÄŸinde bina ve tesis edilmiÅŸtir." 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.