Sosyal Medya

Güncel

Deniz Baykal muamması son buldu!

Uzun süredir tedavi gören CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 24 Haziran seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olacak.



CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun dün akÅŸam saatlerinde Deniz Baykal’ı Gülhane EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi’nde ziyaret ettiÄŸi öğrenilirken, ziyaretin ana gündemini Baykal’ın milletvekili adayı olup olmayacağı konusu oluÅŸturdu.

OLCAY BAYKAL Ä°KNA EDÄ°LDÄ°

KılıçdaroÄŸlu’nun, “Sizi Antalya aday listesinin başına (1’inci sıra) yazmak istiyoruz” dediÄŸi öğrenilirken, Baykal ailesine yakın kaynaklar teklifi doÄŸruladı. Deniz Baykal’ın eÅŸi Olcay Baykal’ın teklife mesafeli yaklaÅŸtığı fakat daha sonra ikna edildiÄŸi vurgulandı.

EVRAKLAR HAZIRLANIYOR

Deniz Baykal’a uzun süre siyaset yapan, tedavi sürecini de yakından takip eden CHP'nin eski Antalya Milletvekili Osman Kaptan, “Kemal Bey’in Deniz Bey’e 1’inci sırayı teklif etti. Aslında burada ikna edilecek kiÅŸi Olcay Hanım’dı. O da bugün ikna oldu. Åžu an adaylık için evrakları hazırlıyoruz. Son bilgi bu” dedi.

SAĞLIK DURUM ÇOK İYİ

Deniz Baykal’ın son derece dinç olduÄŸunu kaydeden Kaptan, “Deniz Bey siyasetten hiç kopmadı. Ben Baykal ailesi ile sürekli beraberim. Tedavi sürecini de yakından takip ediyorum. Kemal Bey doÄŸru olanı yaptı. Deniz Bey’in Türk siyasetine katacağı çok ÅŸey var” diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.