Sosyal Medya

Güncel

Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı adayını açıklıyor

Saadet Partisi daha önce açıkladığı gibi bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayını açıklayacak. Saadet Partisi'nin aday gösterebilmesi için 100 bin imza toplaması gerekiyor.



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Temel KaramollaoÄŸlu, 1 Mayıs'ta cumhurbaÅŸkanlığı adaylarını açıklayacağını daha önceden duyurmuÅŸtu. 

Saadet Partisi bugün saat 10:00'da CumhurbaÅŸkanı adayını açıklayacak.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Saadet Partisi, 1 Mayıs Salı 10:00'da 24 Haziran’da gerçekleÅŸtirilecek olan seçim için CumhurbaÅŸkanı adayını ilan edecektir. CumhurbaÅŸkanı adaylığı için nihai kararı 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara’da düzenlenecek bir program ile aziz milletimizle paylaşılacaktır.

Ülkemiz 24 Haziran Pazar günü önemli bir seçime gidecektir.

Saadet Partisi, bu tarihi seçimle ilgili yetkili organlarında gerekli deÄŸerlendirmeleri yapmış, titiz bir ÅŸekilde yürütülen anket, istiÅŸare ve görüşmeler neticesinde partimizin CumhurbaÅŸkanı adaylığı için nihai kararı 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara’da düzenlenecek bir program ile aziz milletimizle paylaşılacaktır.

Partimiz bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemizin demokrasi ve uzlaşma kültürüne katkı yapma çabasını sürdürecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Kaynak: Milli Gazete

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.