Sosyal Medya

Güncel

"Abdullah Gül neyi bekliyor"

Gazeteci Kemal Can, "Abdullah Gül neyi bekliyor" ismiyle bir yazı kaleme aldı. Kemal Can, Abdullah Gül'ün suskun kalmasını eleştirdi.



Gazeteci Kemal Can'ın Abdullah Gül'le ilgili yazısının ilgili bölümü ÅŸu ÅŸekilde;

"Abdullah Gül iddia edildiÄŸi gibi seçimi kazandıracak bir formülse veya yine iddia edildiÄŸi gibi ErdoÄŸan'ın panzehiri olabilecekse, bunu neden yine baÅŸkaları anlatıyor? Onun adına, ona raÄŸmen veya tamamen gıyabında birileri birilerini ikna etmeye ya da vazgeçirmeye çalışıyor. Neden, Abdullah Gül kendisi anlatmıyor, söylemiyor, göstermiyor? Neden kendisi hiçbir riske girmeden, parmağını bile oynatmadan, koca bir muhalefetin arkasına geçmesini ve riski üstlenmesini istiyor, bekliyor veya böyle bir isteÄŸi yoksa bile “Durun ben yokum” demiyor?

Kendisini destekleyenleri haklı çıkartacak, elini rahatlatacak veya çok haklı itirazları yatıştıracak bir varlık göstermiyor? Neden görülecek, gösterilecek kanıtlarla kendi yolunu açmak yerine, yine başkalarının formüle ettiği ihtimallerin gölgesinde beklemeyi tercih ediyor? Kendisini anlatmak, tartıya çıkmak ve risk almak zorunda olmayan ama en uzun süre gündemde kalabilen politikacı ödülünün tek adayı gibi davranıyor."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.