Sosyal Medya

Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayımızı eşim bile bilmiyor

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda salı günü yapılacak Parti Meclisi’ni işaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Adayımızı eşim bile bilmiyor" şeklinde konuştu.



CumhurbaÅŸkanlığı adaylığı konusunda salı günü yapılacak Parti Meclisi’ni iÅŸaret eden CHP Lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu"Türkiye’de sorunları çözmeye kararlı yeni bir yapı gerekiyor. O yapıyı da CHP’nin adayı kuracak. Ama ÅŸu an adayımızı eÅŸim bile bilmiyor" dedi.

KılıçdaroÄŸlu’nun Hürriyet'ten Hande Fırat'a yaptığı açıklamalar şöyle: 

Öztürk Yılmaz’ın adaylık açıklaması) KiÅŸisel tercihi tabii. Bireysel tercih. 

(Ä°ttifak görüşmeleri) Ä°ttifaka karşı deÄŸiliz. CHP, bu süreçte demokrasiye inanan siyasal partiler, sivil toplum örgütleri, meslek kuruluÅŸları, bunlarla iÅŸbirliÄŸi yapmak durumundadır. Çünkü sorun bir partinin sorunu olmanın çok ötesinde bir ülke sorunu haline geldi. Demokrasiyi savunmak zorundayız. Düşünce özgürlüğünü savunmak zorundayız. 

EŞİME DE PM'Yİ İŞARET ETTİM

(Aday mısınız?) Salı günü Parti Meclisimiz toplanacak, bunu orada konuÅŸacağız. Partimiz içinde de cumhurbaÅŸkanı adayı olmak isteyenler var tabii, gayet doÄŸaldır. Birden fazla aday çıkması da gayet doÄŸal. 

(Aileniz size aday mısınız diye sordu mu?) Onlarla konuÅŸmadım. EÅŸim sadece ‘CumhurbaÅŸkanı adayınız kim’ diye sordu. Ona da aÅŸağı yukarı aynı ÅŸeyleri söyledim. Parti Meclisi’ni iÅŸaret ettim.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.