Sosyal Medya

Güncel

İran Devrim Muhafızları: Bu karar aptallıktı!

İran Devrim Muhafızları Danışmanı Hamidrıza Mukaddemfer, bugün yaptığı açıklamada ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye saldırısına değinerek, "Söz konusu saldırı askeri bir saldırıdan ziyade, bir tiyatroydu" açıklaması ile dikkat çekti.



Ä°ran Devrim Muhafızları Danışmanı Hamidrıza Mukaddemfer, ABD, Ä°ngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye gerçekleÅŸtirdiÄŸi saldırıyı ele alarak "Suriye’ye saldırı düzenleyerek bir baÅŸarı ede edebileceklerini sanıyorlardı. Saldırıyı gerçekleÅŸtirerek haysiyet ve iktidar kazanacaklarını düşünüyorlardı. Ancak hedeflerine ulaÅŸamadılar. Bu karar bir aptallıktı. Söz konusu saldırı askeri bir saldırıdan ziyade, bir tiyatroydu" dedi.

'KENDÄ°LERÄ°NE SORUN OLUÅžTURDULAR'

Mukaddemfer açıklamasının devamında dünya kamuoyunun ABD, Ä°ngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye saldırısını kabul etmediÄŸini söyleyerek, "Söz konusu ülkeler Suriye’ye saldırı yaparak uluslararası çapta kendileri için derin bir sorun oluÅŸturmuÅŸ oldu" diye konuÅŸtu.

'SUUDÄ°LERÄ°N DOLARLARI MALÄ° KAYNAK OLDU'

"Suriye’de tekfirci teröristlerin yenilgiye uÄŸraması ile artık kimyasal silahlar gibi bahaneler iÅŸe yaramıyor" diyen Devrim Muhafızları Danışmanı Mukaddemfer, Muhammed Bin Selman’ın ABD, Ä°ngiltere ve Fransa yolculuÄŸuna deÄŸinerek, "Suudilerin dolarları ABD, Ä°ngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye saldırısının mali kaynağı oldu" ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.