Sosyal Medya

Güncel

Terör elebaşı Fetullah Gülen'in kanser olduğu iddia edildi...

Pensilvanya



Finlandiyalı gazeteci Tom Kankkonen, Türkiye’yi iÅŸgale kalkışan darbeci terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen'in, ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki 10 dönümlük çiftliÄŸini ziyaret ederek, bir röportaj gerçekleÅŸtirdi. Malikanede bir gece geçiren Kankkonen, röportajında izlenimlerine de yer vererek, bölgenin örgüte ait bir vakıf tarafından kontrol altında tutulduÄŸunu yazdı.
 
SIK SIK YER DEĞİŞTİRİYOR
Kankkonen’in anlatımlarına göre, teröristbaşının malikanesinde yaklaşık 30 kiÅŸi kalıyor. Bunların bir kısmı öğrenci, bir kısmı da Fetullah Gülen'e hizmet eden görevliler. YerleÅŸkede, konuklar ve öğrenciler için 2 katlı müstakil evler bulunuyor. Ayrıca, yerel makamlar geleneksel bir caminin inÅŸasına izin vermediÄŸi için kubbeleri binanın tavanına gizlenmiÅŸ bir cami de yer alıyor. Her an yakalanıp Türkiye’ye iade edilme korkusu yaÅŸayan Fetullah Gülen, binalar arasında sürekli yer deÄŸiÅŸtiriyor. Daha önce çiftliÄŸin kenarındaki büyük bir aÄŸaç evde yaÅŸayan Fetullah Gülen, ÅŸimdi baÅŸka bir yerde yatıyor. Çünkü danışmanları evin güvensiz olduÄŸunu düşünüyor. Kanser teÅŸhisi konulan 79 yaşındaki Fetullah Gülen, hem yaşı hem de kullandığı ilaçlar yüzünden çökmüş durumda.
 
FETO SONRASI KONUÅžULUYOR
Örgütün yönetici ve üyeleri de Fetullah Gülen’in ölümünden sonra nasıl bir yapılanmaya gideceklerini konuÅŸmaya baÅŸlamışlar bile. Elebaşı, artık eskisi gibi ziyaretçilerin de önüne çıkmıyor. Sadece cuma günleri ziyaretçilerin geldiÄŸi camiye gidiyor. Finlandiyalı gazeteci, camiye en son gelerek arka tarafa geçen Fetullah Gülen'in bir anda tökezlediÄŸini, refakatçilerin ani bir hareketle yere düşmesini önlediÄŸi bizzat gördüğünü belirtiyor.
 
FÄ°NLANDÄ°YA’YA KAPILAR AÇIK
Fetullah Gülen, Finlandiya’dan gelen hemen hemen herkesin malikanede kalmasına izin veriyor. Bunu da örgütün sözde kardeÅŸlik ruhunun dünyaca kabul edilmesine baÄŸlıyor. Tom Kankkonen’le gelen 3 Finli, Feto’ya bir tavÅŸan ve bir yaban arısı hediye etmiÅŸ. Kankkonen’in dikkatini çeken detaylardan biri de malikanedeki örgüt üyelerinin yüzlerini kamuya göstermemek için harcadıkları çaba olmuÅŸ.
 
Fetullah Gülen artık bu odada kalmıyor.
 
FETÖ elebaşı, malikanesinin de içinde bulunduğu 10 dönümlük çiftlikte her gece başka bir binada yatıyor.
 
Sağlık durumu ağırlaşan Fetullah Gülen, artık ziyaretçilerin önüne de çıkamıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.