Sosyal Medya

Güncel

ByLock'ta "Bahçeli Gİ-Dİ-Cİ inşallah"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında elde edilen yeni ByLock yazışmaları ilgili dava dosyalarına gönderildi. Devlet Bahçeli'yle ilgili yazışmalar dikkat çekti.



Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca yürütülen soruÅŸturma kapsamında elde edilen yeni ByLock yazışmaları ilgili dava dosyalarına gönderildi. MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili yazışmalar dikkat çekti.Yazışmalarda parti içi meseleler ve FETÖ'nün Bahçeli'ye bakışı yer alıyor.

ÇOK FAZLA MUHALÄ°F VAR 

"OÄŸuz, Furkan4506 yazdı: Arkadaşımız Alparslan anlatıyor: Kazanlar kaynıyor. TeÅŸkilatta da çok fazla muhalif var. Neredeyse kimse istemiyor Bahçeli'yi. Sesli bir ÅŸekilde söylenmeye baÅŸlandı. Bugün Bahçeli'nin ajan olduÄŸunu söyleyenler bile oldu. ‘Ajan olduÄŸunu düşündüğünü, çok deÄŸiÅŸiklikler olacak’ dedi geçen genel baÅŸkan yardımcısı."

BAHÇELÄ° "GÄ° DÄ° CÄ° Ä°NÅžALLAH" 

O dönemde Ãœlkü Ocakları'na sızmayı baÅŸardığı yazışmalarından anlaşılan  ByLock kullanıcısı Furkan4506  "Bahçeli GÄ° DÄ° CÄ° Ä°nÅŸallah. Bu genel baÅŸkan Olcay Kılavuz'un düğününe katılmaması teÅŸkilat için kırılma noktası oldu. Abi bugün genel baÅŸkanla toplantı yapıldı. Bahçeli'ye kırgın ama 'arkasında duracağım' dedi. Ama yönetimin deÄŸiÅŸeceÄŸi imasında bulunarak geçmiÅŸinden bahsetti, 'makam için buralarda deÄŸilim' felan diye... Bahçeli gidiyor. Geçen Åžefkat Çetin Konya'ya gitmiÅŸ, kimse ciddiye almamış partide." diye yazmış.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.