Sosyal Medya

Güncel

Doğan Medya Grubu resmen Demirören'e satıldı! Bugün veda edecekler

Aydın Doğan’ın sahibi olduğu ve Türkiye’nin en büyük medya grubu olan Doğan Medya Grubu, Erdoğan Demirören’in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu’na resmen satıldı. Tüm çalışanlara bugün veda edilecek.



Ä°mza töreni Ãœsküdar’daki DoÄŸan Holding binasında gerçekleÅŸtirildi. Ä°mza töreninde DoÄŸan Medya Grubu adına DoÄŸan Holding Onursal BaÅŸkanı Aydın DoÄŸan ile DoÄŸan TV Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arzuhan DoÄŸan YalçındaÄŸ ve avukatları hazır bulunurken Demirören Holding adına ise Yıldırım Demirören, Meltem Demirören ve avukatları katıldı.

Atılan imzalarla DoÄŸan Grubu çatısı altında bulunan Yaysat, Posta, Fanatik, DHA, DoÄŸan TV, Kanal D, CNN Türk, Hürriyet ve D Smart artık Demirören Medya Grubu’nun oldu. Demirören Holding, bunun karşılığında DoÄŸan Medya Grubu’na 890 milyon dolar ödeyecek.

BUGÃœN Ã‡ALIÅžANLARA VEDA EDECEKLER

DoÄŸan Holding Onursal BaÅŸkanı Aydın DoÄŸan ile birlikte DoÄŸan TV Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arzuhan DoÄŸan YalçındaÄŸ, gün içinde Trump Towers’ta bulunan Posta Gazetesi ve DoÄŸan Burda Dergi Grubu’na, ardından da  Hürriyet Dünyası ve DoÄŸan TV’ye gelerek çalışanlarla vedalaÅŸacaklar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.