Sosyal Medya

Güncel

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan CHP'ye sert cevap...

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK toplantısının ardından açıklama yaptı.



Mahir Ünal'ın açıklamalarının satırbaşları...
 
13 Nisan'da 5 komisyon bir ortak toplantı gerçekleştirilecek. 16 Nisan'da Cumhurbaşkanımız başkanlığında yapılan çalışmaların değerlendirmesini yapacak. Bunların bir an önce meclis gündemine alınması gerekiyor.
 
TRUMP GÖRÜŞMESİ VE MÜNBİÇ
Cumhurbaşkanımız Trump ile 8 gün içinde 2 telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Hem Suriye hem de sınır güvenliği ve geçmişten bu güne Amerika'dan beklentilerimiz çerçevesinde değerlendirmeler yapıldı.
 
Türkiye'nin kaygıları ve bölgede stratejik ortağımız niteliğindeki ABD'nin bölgede terör örgütü ile birlikte görüntü vermesinden duyduğmuz rahatsızlık ifade edildi. Hem bölgeye silah gönderilmesi hem ayrılan bütçenin Trump tarafından dondurulma kararı alınması ve dile getirdiğimiz hususların dikkate alınması çerçevesinde bir görüşme gerçekleştirildi.
 
YENÄ° UYUM YASALARI
Uyum yasalarının bir an önce TBMM'de görüşülüp yasalaşması gerekiyor.
 
CHP'DE ERKEN KALKAN KONUÅžUYOR
Değerli arkadaşlar CHP'nin sözcülerinin açıklamalarını değerlendirdiğimizde maalesef her kafadan ses çıkıyor. CHP'de erken kalkan konuşuyor. Kendisini öne çıkarmak için kaçınılmaz olarak bu ülkenin Cumhurbaşkanına dönük hakaret içeren bir dil kullanıyor. CHP'lilerin anlamadığı şey, anayasamız seçilmiş Cumhurbaşkanını başkomutan olduğunu gösteriyor. Burada CHP'nin duyduğu rahatsızlığı eski Türkiye'nin bir hastalığı olarak görüyoruz. Afrin'de büyük bir başarı kazanılmıştır. Sanatçılarımızın mehmetçiğin ynanında olmasından neden rahatsız duyuyorlar bunu da anlamakta güçlük çekiyoruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.