Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan cumhur ittifakı mesajı: Gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanıştıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 seçimlerine ilişkin MHP ile yapılan 'Cumhur İttifakı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İttifakın gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanıştırılacağının altını çizen Erdoğan, "Sandıkları patlatacağız" dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Giresun 6. Olağan İl Kongresi'nde vatandaşlara seslendi. Burada önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile yapılan 'Cumhur iİtifakı'na ilişkin de kritik mesajlar verdi.

"Allah'ın izniyle 2019 yılında AK Parti-MHP birlikteliği ile oluşan Cumhur İttifakı'nı en yüksek oylarla tanıştıracağız" diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"İnşallah 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak, ümmetin birliğini en üst noktaya taşıyacağız."

18-03/25/20180325_2_29444398_32050386.jpg

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"'Bir metal yorgunluÄŸu var' dedim. Bunu aÅŸmamız lazım. Afrin harekatıyla bir diriliÅŸ hareketinin içerisine girdik. Gece gündüz koÅŸturacak, ülkemizi her açıdan layık olan seviyeye getireceÄŸiz. Afrin harekatı ile artık bir diriliÅŸ hamlesinin içerisine girildi. Buna diriliÅŸ muÅŸtusu da diyebiliriz. Buna var mıyız? Yeniden bu diriliÅŸ hamlesi ile 2019'un mart yerel seçimlerini, cumhurbaÅŸkanlığı hükümet sistemi, parlamento seçimlerine hazır mıyız? Hiçbir zaman rakiplerimizin zayıflığından güç alarak hedefini belirleyen bir siyasi hareket olmadık.

18-03/25/20180325_2_29444176_32049811.jpg

Ana muhalefetin başındaki zat gibi "Yüzde 40 oy almazsam istifa ederim" demedik. Seçimleri kaybettiÄŸi halde piÅŸkince koltuÄŸa yapışanlardan oldu mu? Hala oturuyor. Biz hep daha yükseÄŸe çıkmak için çaba harcadık. Aynı oranları elde etmeyi bile eksiklik, eksilik, noksanlık olarak deÄŸerlendirdik. 2019'da yapılacak seçimlere de bu anlayışla hazırlanıyoruz.

"İŞİ HIZLANDIRIN"

Salonun dışında buranın en az 4 misli halk var. Tabi salon ufak. Ama önümüzdeki yılın ikinci yarısına 3 bin 500 kiÅŸilik salonumuz hazır hale gelecek. Sayın Bakan iÅŸi hızlandırın, daha hızlı. Bu zarf mektup zarfı, diplomat deÄŸil. Onun için önümüzdeki yıla yetiÅŸecek?

18-03/25/20180325_2_29444019_32049367.jpg

"ÜLKE DÜŞMANLARINA OSMANLI TOKADI İNDİRECEK..."

Oy oranımız yüzde 50 olsa bile yerinde saymak başarı değildir. AK Parti başkalarıyla değil, kendi elde ettiği sonuçlarla yarışmıştır. Ülke düşmanlarına Osmanlı tokadı indirecek bir zafere koşmak istiyoruz.

Ama ana muhalefet partisi yüzde 25'lere çakılmasına ve bütün seçimleri kaybetmesine rağmen hala koltuklarına yapışan kişilerle dolu. Biz hamdolsun böyle bir zihniyette bulunmadık. Biz millete hizmet ediyoruz. Milleti sadece seçim dönemlerinde hatırlayanlar elbette bizim hizmet aşkımızı anlayamazlar. Bizim hizmet anlayışımız bu olmadı hamdolsun. Biz her zaman millete hizmet ettik. Çünkü biz durmak yok yola devam dedik.

2019'DA SANDIKLARI PATLATACAÄžIZ

Allah'ın izniyle 2019 yılında AK Parti-MHP birlikteliÄŸi ile oluÅŸan Cumhur Ä°ttifakı'nı en yüksek oylarla tanıştıracağız. Ä°nÅŸallah 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak, ümmetin birliÄŸini en üst noktaya taşıyacağız.2019 seçimlerinde kazanacağımız baÅŸarılarla milletimizin, ülkemizin gidiÅŸatını deÄŸiÅŸtireceÄŸiz. Bu kapsamda yaptığımız kongrelerle halkımızla da iç içe oluyoruz. 

18-03/25/20180325_2_29444176_32049803.jpg

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ELEŞTİRİ

Giresun'da ruhsatlı alanlarda fındık üretimi yapan üreticilerimizi destekliyoruz. Toplam 1,7 katrilyon lira destek verdik. Kemal Bey diyor ya, çiftçi maÄŸdur. Senin bunlardan ne haberin var ya? Resmi rakamlarla konuÅŸuyorum. Biz buyuz. VerdiÄŸimiz rakam ortada. Hepsi belgeli. Biz bunu çiftçimize verdik. CHP'nin başındaki zat FETÖ'nün eline tutuÅŸturduÄŸu paçavralarla hedef almaya çalışıyor. Bunların 15 yılda siyasetin kalitesini artıracak tartışma açtıklarını duydunuz mu?

Bir ara gündemi Gazi Mustafa Kemal'in fotoÄŸrafını kimin yere indirdiÄŸini bulmaktı. Sonunda baÅŸardılar, ardından Atatürk'ün askeri mi, yoldaşı mı olduklarının kavgasını verdiler. Günlerce bu meseleyi konuÅŸtular. Ortaya karışık bir karara vardılar. Bir dönem bunlar, PYD/YPG terör örgütünü aklama seferberliÄŸine çıkmışlardı. Ä°nönü başı geçince Atatürk'ün resmini kaldırıp kendi resmini oraya koymuÅŸtur. Devlet dairelerinden kaldırıp Ä°nönü'nün posterini yerleÅŸtirmiÅŸtir, posta pullarından da kaldırıp oraya da Ä°nönü kendi resmini koydu. Bay Kemal, bunlardan haberin var mı? Gençler sizler de bunu bazı, onların izinde yürüyenlere anlatın. Bunlar önemli. 

18-03/25/20180325_2_29444176_32049806.jpg

3 BİN 747 TERÖRİST ETKİSİZ

Bugünün Afrin raporunu da size vereyim. Beğenmedikleri ÖSO mensupları Fırat Kalkanı Harekatı'nda 614 şehit verdi. Zeytin Dalı Operasyonu'nda ise şu ana kadar 302 şehit verdi. Eli kanlı bir diktatöre duydukları sempatinin, yani Esed'e duydukları sempatinin onda birini Suriyeli kardeşlerimize göstermediler. Türkiye'nin ve Türk milletinin güvenliğini düşünmediler.

Doğu Guta'dan bu sabah oradan bir lider hanımefendinin mektubunu aldım. Ne olur diyor, sayın Cumhurbaşkanım, Afrin'de attığınız adımları Doğu Guta'da da atın. Artık diyor. Bizim dayanma gücümüz kalmadı. Doğu Guta'da şu anda 20 bin kişi kaldı.

Bir gece öncesinde kadar Afrin'e girmeyelim diyenlerin ertesi gün özür dilemek yerine arka arkaya mesaj yayınlamalarının takdirini ben milletine bırakıyorum.  Zeytin Dalı harekatının baÅŸlangıcından bu yana  3 bin 747 teröristin etkisiz hale getirildi."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.