Sosyal Medya

Dünya

İsrail kaynakları: Hamas liderleri suikaste uğrayabilir

İsrail Channel 2 kanalının aktardığı habere göre, İsrail, Gazze Şeridi’nde gerçekleşebilecek herhangi bir savaş karşısında Hamas liderlerinin suikaste uğramasına yol açacağını söyledi.



Ä°srail Channel 2 kanalının aktardığı habere göre, Ä°srail, Gazze Åžeridi'nde gerçekleÅŸebilecek herhangi bir savaÅŸ karşısında Hamas liderlerinin suikaste uÄŸramasına yol açacağını ileri sürdü.

Adı verilmeyen kaynaklardan bilgi aktaran televizyon kanalı, bu uyarının Gazze'yi halen ziyaret etmekte olan Mısır heyeti tarafından Hamas'a iletildiğini yayınladı.

Habere göre kaynaklar, “Mısırlılar, Hamas Hareketi'ni gelecekte oluÅŸabilecek bir gerginliÄŸe karşı Ä°srail'in ÅŸiddetle karşılık vereceÄŸi konusunda uyardı. Bu, Gazze'deki Hamas rejiminin devrilmesine kadar uzanabilir ve Hamas liderlerinin hiçbirinin güvende olamayacağını” söyledi.

“Ãœst düzey bir Mısır heyeti Filistinlilere Gazze'de oluÅŸabilecek bir gerginliÄŸin neticeleri konusunda açık bir mesaj verdi. Aktarılan mesaja göre Hamas'ın ateÅŸle oynamaması daha iyi. Ãœst düzey Mısır istihbarat heyeti halen Gazze'yi ziyaret ediyor ve Filistin iç uzlaÅŸmasını tartışmayı hedefledikleri Arap medya kanalları tarafından aktarıldı."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.