Sosyal Medya

Güncel

Akşener'den Emine Erdoğan'a garip rica: Eşinizde evde oturmasını isteyin!

Meral Akşener ve Can Ataklı iktidara gelebilmek için aradıkları çözümü buldu



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla genel merkez binasında kadın gazetecilerle bir araya geldi.

Akşener, buluşmada, STK'lara gönderdiği Kadınlar Günü mektubunu okudu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı eleÅŸtiren AkÅŸener, burada yaptığı konuÅŸmada CumhurbaÅŸkanı'nın eÅŸi Emine ErdoÄŸan'a seslendi ve, "Hanımefendiden istirhamımız eÅŸleri beyefendiye 'biraz da evde oturmasını' söylemesidir."dedi.

Akşener dün de yine benzer bir açıklama yapmış ve siyasetçi olarak halka hitap etmekle yükümlü olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan artık "konuşmamasını" istemişti.

Meral AkÅŸener o skandal açıklamasında, "Ben buradan Sayın ErdoÄŸan’a seslenmek istiyorum; arkadaÅŸ azıcık sus. Birazcık ailene zaman ayır, birazcık evinde otur, her konuda konuÅŸmak mecburiyetinde deÄŸilsin, her seferinde ÅŸu parmağını sallamak zorunda deÄŸilsin. Azıcık evince otur dinlen, nefes al, biz de nefes alalım, Türkiye’de nefes alsın." demiÅŸti.

BU KEZ HALKA DA "EVDE OTUR" ÇAĞRISI YAPTILAR

Muhalif gazeteci Can Ataklı ise Akşaner'in sözlerini bir adım daha ileri taşıyarak halktan da "evde oturmasını" istedi.

Muhalefetin AK Parti'yi seçimde "alt etmesinin" formülünü Halk TV ekranlarında kendisini izleyenlerle paylaÅŸan Can Ataklı, "TaÅŸ gibi blok haline gelmiÅŸ, yüzde 45-46'da oy alan bir partiyi ya da adayını birinci ya da ikinci turda yenmek imkansıza yakındır! Aday arayışına girip de yüzde 51'i almak yerine acaba daha iyi bir propaganda yaparak seçime katılma oranını 50'nin altına düşürürsek... Oturalım onu konuÅŸalım." diyerek, çok garip bir öneriyi gündeme getirdi. 

Kaynak: SuperHaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.