Sosyal Medya

Güncel

Putin: Türkiye'yle ilişkileri geliştirmekle ilgileniyoruz

Türkiye ve İran ile masaya oturarak Suriye için yapılan anlaşmanın işe yaradığını söyleyen Rus devlet adamı Putin, "Türkiye ile objektif bir şekilde iyi ilişkiler geliştirmekle ilgileniyoruz." dedi.



Orta DoÄŸu’ya iliÅŸkin çok sayıda ülkenin farklı çıkarları olduÄŸuna belirten Putin, "Türkiye ve Ä°ran’la birlikte masaya oturup, Suriye’ye iliÅŸkin bazı anlaÅŸmaların garantörü olduk. Türkiye ile objektif bir ÅŸekilde iyi iliÅŸkiler geliÅŸtirmekle ilgileniyoruz." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Putin: Türkiye'yle ilişkileri geliştirmekle ilgileniyoruz

"ANLAÅžMA Ä°ÅžE YARIYOR"

Rusya, Türkiye ve Ä°ran’ın garantörü oldukları Suriye konusundaki anlaÅŸmanın önemini vurgulayan Putin, “Bölgedeki ülkelerin arasındaki iliÅŸkiler ne kadar karmaşık olursa olsun, Türkiye ve Ä°ran’la birlikte masaya oturup, Suriye’ye iliÅŸkin bazı anlaÅŸmaların garantörü olduk ve bu anlaÅŸmalar iÅŸe yarıyor.” dedi.

"TÃœRKÄ°YE BÃœYÃœK BÄ°R ÃœLKE"

Belgeselde Türkiye ve Rusya arasındaki iliÅŸkileri de deÄŸerlendiren Putin“Türkiye büyük bir ülke ve komÅŸumuz. Yüzyıllar boyunca farklı iliÅŸkilerimizin olduÄŸu Türkiye ile objektif bir ÅŸekilde iyi iliÅŸkiler geliÅŸtirmekle ilgileniyoruz.” ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.